Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 102> |
Korisnik | ||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Hvala Tea,i ja tebi šaljem ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Camellia kaže da možeš slobodno na Dolac a ja kažem da možeš slobodno doć kod mene
![]() ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Hvala ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
K tebi dođem,nakon mora s paradajzekima,dogovor je dogovor ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Ugodnije je papati u dobrom društvu ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Kažeš,samo da nisu mahune ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
E jesi me sad ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Ajmeee stvarno si vrijedna. Koliko kod tebe dan traje ? Uz sav posao, još si stigla i džem napraviti! ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
|
Bila je brzinska izrada džema(uz pomoć džemfixa) ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Maris svi su već sve rekli, ja se samo pridružujem.
![]() |
||
Lipik
|
||
![]() |
||
|
Hvala ![]() |
||
![]() |
||
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
|
nemogu ništa izdvojiti,sve mi je lijepo
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Svesa ![]() |
||
![]() |
||
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
uživanje je iz ove moje spaljene zemlje šetat tako bujnim vrtom,sve pohvale,a paradajz je
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala draga ,bit će sjemenki naravno ![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
pa jedva sam opet našla tvoj vrt Maris, već sam mislila da sam prolupala
![]() oduševljena sam tvojim vrtom od početka i to se ne mijenja ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Uvijek ti je sve lijepo u tvom vrteku, a paradajzi su sigurno već odavno pocrvenili i preselili na stol
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |