Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 90> |
Korisnik | |
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo ...lijepo...lijepo....crvena astilba prekrasna
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Miro, prava je uživancija šetati tvojim carstvom!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Biljčice su Vam prekrasne...svega ima u Vašem vrteku...ljepo i uredno ko u apoteci posađeno.
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A ja s nestrpljenjem čekam slikicu kamenjara kraj parkinga iz Njivica, gdje kraljuje bijela gaura !!
Presadila sam ti jednu veću cealsapiniu, kod tebe će sigurno procvijetati !! I moje mimoze, mladice iz korjena, polako rastu !! Ali meni je glavno da sam je zakorjenila !! A pronašla sam i lespedeze u mom vrtu !! ![]() Lijepi pozdrav ti ostavljam !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Probudila se, pa odmah otišla vidjeti što ima novoga u tvojem carstvu.
Ostala sam bez riječi koliko imaš cvjetića. ![]() Cvijet caesalpinije je predivan, a i mimoza lijepo napreduje. Prava uživancija prošetati i napasati oči prije odlaska na posao. Šaljem ti puno ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo i mene konačno u šetnji duuugoj kod tebe. morala sam naravno krenuti od početka, da upoznam tvoje vrtove. Malo mi je trebalo da pokopčam što je gdje , ali moram reći da sam zaista uživala prateći kako je sve divno napredovalo. Bilo je tu svega, od divnih druženja, kolača, ovčica, tete Đurđice ( tako se zvala ne? ) do haljina i puuno divnog cvijeća. Bio mi je zaista užitak tu kod tebe .
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ima svega lijepoga....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepo ti je u svim vrtovima.
Pamtim slike tvojih početaka i u toliko je užitak veći gledati današnje rascvjetane gredice. Jesu li pripreme za slavlje polako krenule?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Drage moje, jagoda, anaida, flover, gospina travo, klematis, sunce, silvestra, štefice, free, silvy, belica, milice i hoya, najljepše hvala za šetnju i riječima pohvale koje ste ostavile. Divne ste,pažljive a ja u gužvi sa svim i svačim pa ne stignem ni zahvaliti se na vrijeme. Ne zamjerite što sam malo u vašim vrtovima, nadoknaditn ću sve kada prođe sezona i naše slavlje koje se bliži...
Hoya, pripreme su krenule, važno je da je vjenčanica spremna, vjenčano odjelo za sina, prstenje, haljine za mene i kćer, odjeća za nevjestine roditelje, janjci, catering dogovoren, muzika još buket i ostalo cvijeće, aranžiranje prostora za slavlje i još toga što se sada ne mogu ni sjetiti, pišem bilješke...
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bit će to prava fešta |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Moon, uvijek je prava kada ti se tako nešto lijepo dogodi, čekaj još malo pa ćeš vidjeti
![]() Ima nas dosta sa foruma u takvom raspoloženju ove godine... ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sada malo o cvijeću ![]() ![]() ![]() ![]() Dvije boje nevena ![]() ![]() Bijela gaura ![]() Gaura je najljepša ![]() Josephine bruce ![]() ![]() ![]() baby masquerade, niska ![]() Eden rose ![]() baby masquerade ![]() ruža monica ![]() Datura bijela, nezahtjevna i prekrasna ![]() ![]() ![]() ![]() Budleja ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Samo uživaj ! Vrt ti je više nego lijep i na sličicama se ne vide štete koje je suša nanjela. Ja zaista ovih dana nema što slikati do li pustoš!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hoya, slike su od 6 mj. i početak 7. sada je puno gora situacija kod nekih biljaka,poslikat ću razlike.. ![]() ![]() ![]() ![]() Bijeli dupli sljez ( kupljen kao crveni) ![]() vrtni hibiskus, roza ![]() ![]() Od tete Đurđice dupli hibiskus ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo pandorea koja zaista odoljeva suši ovdje u Njivicama i zaljevanju jednom na tjedan do 2 puta. Oduševila me je! Zapelcala sam svoju koju sam kupila i koja je propala. Ni tvoj nije živ Štefice ali zato ne odustajem od nje, gledajći ovu. Free ima mladice pa se bilježim
![]() Bili su pupići ![]() a sada ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prošetala sam tvojim vrtom i uživala....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
šetkam i ako tebe nema,baš me briga mogu ja i sa tvojim predivnim biljkicama da se družim
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |