VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 43> |
Korisnik | |
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
madagaskarska palma - jeli je držiš na suncu ili u ladu....moja je na suncu žutila pa san je stavila u lad i sad je za 10
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Hvala ti na posjeti
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
madagaskarska palma se oporavila od kada je na suncu,jutarnjem,a tada je u hladu,ali tako je toplo da je svaki dan špricam,rano ujutro,ona se malo i svaki dan zalije, hvala ti na posjeti,mogla si i kavicu popiti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Doći ću ti opet draga!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
često ja prošečem tvojim-mojim Omišljem po tvom vrtu koji je PREkrašan.....a....vidit ću ja to ako Bog dade
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
1111,a jesi već krenula?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Malo da i ja svratin do tvoga prekrasnog vrta.
Nova orhideja je prekrasna, a va vrtu je rascvjetano, ko da saki dan pade malo kiše ![]() Vredne ruke i lipi vrt. ![]() Ja gren sad malo zalet, jer ujutro ne stignen. Puno ![]() |
|
![]() |
|
nisan još krenila ,Belina,ali san sigurna da ću povirit kad-tad u tvoj vrt
![]() ![]() silvy-nisi i ti valjda iz Omišlja?? |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Volim prošetati tvojim vrtom i uživati u njegovim ljepotama.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo je ujutro prošetati tvojim lijepim vrtom,pogledati sve lijepo cvijeće i uživati u mirisu mora,moram i ja nabaviti tu palmu,prelijepa je
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus...ima je često u Plodinama... meni su prekrasne pa san kupila dva komada
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mila, prekrasan ti je vrtek, napisala sam u okupljanjima u tvojoj temi da se tvoj vrtek promijenio iz paćeta u prelijepog labuda !! Iako sam se ja zaljubila u njega još dok je bio paće !!
A ova kala, kao da zna da će ubrzo stasati za poziranje, ispala je pravi fotomodel !! Da si išla raditi ikebanu od odrezanih kala nebi ovako fantastićno ispala !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Drage posjetiteljice,
Drago mi je da sam u god.i pol uspjela nešto i naučiti od VAS! Hvala VAM,na pohvalama,to mi daje snage,za mnoge stvari.... ![]() Draga Free, Navrati na kavicu,ako si u blizini,! 1111,evo vidiš kako je svijet malen,samo ako to želiš,da Silvy je iz Omišlja.
|
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
lijepo...lijepo
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Prošetala sam vrtom, nauživala, namirisala krasnih mirisa, divila se bijeloj čuvarkući. Stvarno ti je lijepo. A mali pas koji nam je zaželio dobrodošlisu isti je kao moj Gizmo.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Belinaaaaa, gdje si?
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Da di je belina? Kuuuupaaanaaac!!!
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nema Beline, sve je zrihtala
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |