Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 90> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno je sve - i sobno i vanjsko, a i ti ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Miro cvijeće ti je fantastično! Posebno mi se sviđa žuta tekoma i duplihemerocallis! Korpa od tekome je jako zanimljiva.
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga moja Mira K , ti stvarno mozes biti ponosna ! Nisam se mogla odluciti reci kaj mi je najljepse !
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo i mene prošetala kroz tvoj vrt za vrijeme radnog vremena, i uživala u ljepoti i svježini tvojih biljaka, i u pravu je onaj ko reće kod tebe kao da nije suša.pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Albicia, pa dupli hibiskus, tvoj je malo roza, a moj sasvim bijeli, a onom grmicu sa tamno crvenim listicima, da li znas ime i jos puno toga lijepoga za vidjeti kod tebe.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
neznam o kakvom nezadovoljstvu i suši pričaš, ali iz priložene lijepote to se nevidi. Oduševile su me te divne fotografije tvojeg cvijeća, jednostavno divno. Pravi početak jutra za mene.
Grmić crveni je cotinus zar ne? |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Miro kod tebe lijepo a Njivice su najnaj ...
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Pozdravljam te MiraK, bila sam ja kod tebe već puno puta, gledala, divila se i šutila, mudro ! E sad bih nešto rekla, opet ne znam što, cure su već sve rekle: krasno, lijepo, prekrasno itd... pokušavam naći neke nove rijeći da ti iskažem svoje divljenje, ali ih nema, dakle.....
Eh da, sjetila sam se, ma jesam vidjela kod tebe kreacije od forzicije, imam ja jedan grm, a ideja malo više; vidim kod tebe neke lijepe izvedbe pa si mislim, da te kopiram ? Ma neću, ipak ću nešto smisliti svoje, a tvoje je sjajno ! Ipak osnovna ideja ostaje tvoja, pozdrav. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ma draga, daj ti to napravi, zato sam i stavila da podjelim ideju sa vama i da se nađe u vašim vrtovima. I ja sam to vidjela u Slovenii u nečijem vrtu
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
anabistrica ima ali trebam poslati...
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Svima hvala na posjeti i lijepim riječima i ne zamjerite što me nema i što se ne javljam jer imam velikog posla... slijedi lijepi događaj u obitelji
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo nekih noviteta
![]() Ipomoea ![]() ![]() ![]() ![]() Neznam kako se zove... ![]() Crni i zeleni i neznamnaziv ![]() ![]() Konačno veliki od Otok mi nije ostao živ ![]() ![]() ![]() I ovaj veliki crnac ![]() ![]() Echeveria setosa (Crassulaceae) (belica, hvala ti za naziv!) ![]() Od tete Đurđice - cylindropuntia imbricata ![]() I ovo je od tete Đurđice Aichryson laxum ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bugice opet kod mene
![]() bougainvillea alexandra -roza-ljubičasta sorta Bugenvilija Glabra „Alexandra“ ![]() bugenvila vera deep purple ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
za rozastu bugicu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Od tete Đurđice, kako je ona bolesna ( jaki išijas) biljke su joj tužne pa ja sam nešto preuzela..
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dature bijele, mirišljave, duple
![]() ![]() Ljubičasta datura ![]() Šarenolisna bijela, mirišljava ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I konačno moj ljubimac ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |