Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 66> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Drago mi je da ne odustaješ od gonfrena, kod tebe su uvijek the best of...
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Tooooo!
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Akvarij još uređujem. Trenutno sam u fazi nabavke biljaka i izrade filtera i pumpe.
Biljke su jako stradale za vrijeme onih 3 tjedna vrućina, kad je temperatura u hladu dosezala 38°C, svakodnevno. Bez obzira što su im "noge" bile u vodi, biljke su se svejedno sušile. Al evo od posljednjih kiša ipak su malo došle sebi.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kak' mi se kaktusarnik dopada , fest mi se dopada !
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Vrtni akvarij je doista poseban! Ima li ribica?
Drago mi je da si se vratio jer sam uživala promatrajući nastanak tvoga vrta i puno od tebe naučila. Kako je Lasta? |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
konačno si se pojavio,stvarno te dugo nije bilo,i dalje je prekrasno kod tebe zato sad slikaj i šalji nove slikice
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Akvarijum je odličan, a i biljke lepe i negovane. Znamo da imaš prelepe biljke pa očekujemo slike
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Prekrasno
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Evo konačno i tebe nazad. Pa gdje si nam se bio pogubio? Svakakvih novosti kod tebe. Naravno prekrasno kao i uvijek. Molim te daj nam još slikica da vidimo kako izgleda ove godine tvoje carstvo.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Mali Gogo, pregledala sam sve tvoje teme još odavno, a kad sam se ja registrirala, ti si "nestao" pa nisam ništa pisala, vidim da si se vratio na forum pa sad koristim priliku da ti iskažem svoje divljenje za sve tvoje uratke !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Nakon duuuugo vremena evo i mene opet na forumu
![]() Evo par fotki za početak:
Terasa:
![]() Kaktusarnik:
![]() I vjerojatno ono što vas najviše zanima - vrtni akvarij (napokon, ajd recimo tako, završen):
![]() ![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
???????
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Veliki Gogo gdje si? Pun si ideja ko šipak koštica! Daj malo poslikaj da uživamo. Jedva čekam fontanu.
|
|
![]() |
|
Jesi živ?
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Mali Gogo,imaš prelijepo cvijeće i okoliš zato požuri sa novim slikicama.Lijepi pozdrav.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pa proljetno ludilo je počelo a tebe nema pa nema. Zar se kod tebe ništa ne dešava?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Nakon dugo vremana opet sam prošetala tvojim vrtom.
Željno očekujem tvoje proljetno ludilo i nastavak radova na fontani.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
"ublagopokojio", ajme gdje si samo izvukao taj izraz Baš me zanimaju prvi znaci proljetnog ludila u tvojem vrtu!
lijepi pozdrav
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo da se samo javim nabrzaka, da ne mislite da sam se "ublagopokojio"
![]() Proljetno ludilo počinje!
|
|
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Mali Gogo,
Oduševljeno sam se šetala tvojim slavonskim vrtom. Stvarno je prekrasno. Ideje predobre, fontana savršena, voćke i povrće zdravo i krasno, cvijeće još ljepše. A Lasta.....mislim da bi se moj Gizmo zajapurio i na prvi pogled zaljubio. |
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |