Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neznam zašto se ormar svima najviše sviđa.Čak i vlasnici.Meni je onako,osrednji.Namučila sam se.Ogadio mi se.Već na kraju kad sam trebala ići doma,neke cure su odlučile da bi bilo bolje raditi i gornji dio.Nazvale su šeficu.Ona je rekla ok i ja ponovo sve izpočetka.S time da mi je bilo još teže jer nisam imala pripremljenu salvetu nego reži i ljepi do kasno u noć,a za badava.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Ormar je
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ormar je
![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
nije stvar u toploj vodi nego da sve to stoji potopljeno u vodi dan-dva, neka bačva ako ide cijela stolica ili kakav lavor pa samo taj dio potopi. Baš me zanima da li ćeš uspjeti (u što ne sumnjam)
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Stavljala sam mokru krpu okolo,ali se brzo sušila pa sam odustala.Još jedino da je potopim u toplu vodu.
|
|
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
prekrasno si to napravila. Ajde s ovom stolicom u vodu (barem dio koji bi htjela stisnuti) da drvo omekša. Možda čak dan-dva. Probaj je onda pričvrstiti stegama ili špagom - već nekako ali je prije potapanja u vodu pošmirglaj tu okolo jer kad sve dođe na svoje mjesto bit će ti teže (barem ja tako mislim).Nadam se da ćeš već nešto smisliti. Možemo probati zajedničkim snagama stiskati (dok pametniji ne popusti ha ha)
|
|
![]() |
|
Ova lajsna se neda ni pomaknuti a kamoli saviti.
|
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Da probaš sa građevinskim ljepilom ima kupit u maksu ,hausu i tom sličnim mjestima ili onaj nekakvi silikon mi smo ljepili lajsne na zid i nedaju se skinut
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Koji izazov,a?Jedini je problem ova daska koja se ne može priljubiti i zabiti.Ima li ko kakav prijedlog?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Prekokrasno
![]() |
|
![]() |
|
Komoda nije moje djelo pa nebi bilo fer.U najavi mi je i radni stol.
Što se tiče ružica,na nos su mi izašle.
|
|
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Gledam, divim se...nemam riječi....oduševljena sam
![]() ![]() Ove sitne ružice me fasciniraju, kako si samo uspjela sve tako detaljno izrezati da se ne vidi ni jedan prijelaz!?! svaka čast..... ormar, polica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() svaka čast... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Okvir je drvo (brusila),na rubove šebi sa svijećom,a vratnice neko jeftino smeće.Križanac između mediapana i fototapete.Fuj!Brušenje ne dolazi u obzir.2 ruke akrilne bijele,salveta i auto lak mat jer nigdje nisam mogla naći veliki akrilni mat lak za parkete.Zato mi tu fali Bauhaus.
|
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Savršeno čime si ga prebojala? nemam riječi meni baš ne izgleda lagano trebalo je to sve napravit dali si ga cijelog lakirala ili samo salvetu'? prekrasan je i još koliko si peta lakirala i dali si ga šmirglala nakon koje ruke laka za sad to ak se još kaj sjetim budem te pitala spremam se u veeeelllliki pothvat napraviti 2 dvokrilna ornara i stol i stolicu i još neke sitnice sve u istom štihu sebi za buduči atelje i gostinjsku sobu (fala bogu pa rijetko tko prespava kod nas tak da bu glavna uloga mog ateljea mm mi je reko da ga bu napravil još ove godine,pa me to sve zanima
![]() ![]() ![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
I opet skidam kapu tebi i tvojim radovima
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Hvala djevojke.Ovo je ormar rađen za isti prostor.Zove se:gledaj me-ne diraj me jer je na njemu obloga od neke prugaste sive plastike.
Izgleda jednostavno ali to sam radila 2 dana.
PRIJE
![]() POSLIJE
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
polica ti je savršena!!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Radovi su ti zaista fenomenalni. Pravi si umjetnik
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |