Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 78>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 19:53
Imaš je u Splitu, u gradu slikala kad sam bila dolje nedavno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 20:51

Curke, fenomenalne ste, ja se već ponadala da je za nagradu ako ne hoba onda barem muzgavci... a kad tamo friška figasmile96

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2008 u 00:36
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2008 u 09:02
Pa Manči je svašta nešto skrivala- 8 strana i tek smo sad vidjeli kak ustvari cijelo vrijeme uživa!
smile120
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2008 u 09:15
A jeste zabavne, a gle ti Triše šta ona slika!!!
Mi smo tebe Triša poslali u  "bijeli svijet" da nam doneseš lijepih slika cvjeća i ponekih znamenitosti, a ti sada izvoli objasniti kakva je to znamenitost???!!!
ha,ha,ha,ha,Clap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2008 u 09:20
Morala sam nekako Manči poslati "nagradu" za zafrkanciju, pa sam se sjetila fige.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2008 u 12:13

Fora je originalana!!!Thumbs%20Up

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2008 u 00:21
Crna pjegavost na bobu bi moglo biti virusno ili gljivično oboljenje - spali biljke nakon što obereš sav bob da zaustaviš širenje.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2008 u 08:52
SilveK tako sam razočarana, pjegavost je prešla i na krompir. Spalila sam bob. Što ću ako pređe na rajčice, tikvice. Čime da prskam ?  Koprivom, kaduljom, pelinom??Cry
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2008 u 15:36
Šeflera, bit ćeš  zaključila da uživam  zbog one  velike   bijele stolice!!!!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2008 u 22:42
Ukloni sve zaražene listove, a zdrave prskaj barem 3 dana zaredom čajom od preslice. Recept imaš u temi bio-vrt. I napravi si tekuće gnojivo od koprive, pa njime zalijevaj.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2008 u 02:58

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2008 u 09:13
Danas je noviiii  daaan....pjeva , čini mi se, Tereza Kesovija.....
Tugo   -   zbogom!!!

Napredno vrtlarenje, to je pravi izraz...... Prošlih godina briga o vrtu je bila onako, usputna, kao peglanje ili usisavanje......sad imam više vremena pa ćemo  to podići na višu razinu... Super!!! Jutros sam puna planova!!!

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2008 u 14:43
Drago mi je da si vedra kao i nebo iznad tvojih ruža! Uostalom pa znaš i sama da nakon kiše uvijek dolazi sunce...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2008 u 17:26
Manči ružice su ti vidim vratile vedar duh, pa si odmah počela još više planirati. No nek ti se ostvari svaki komadić tvog plana.smile158
RIJEKA

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2008 u 22:27
Zanimljivo je kako nam neke stvari u životu daju toliko ush*ta, pogotovo stvaranje svojim rukama...Znam po sebi, ponekad sva treperim u planovima za vrt.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2008 u 08:08
Stvaranje ( kreativnost u bilo kojem poslu ) je največi poticaj  i okidač za dobro raspoloženje. Pokušavam stalno to objasniti mom srednjem sinu koji ima zdravstvenih problema i u godinama je kad mu je sve  "  u  bedu ", pa mu je vrlo teško.....Ali ne ide to lako, nezadovoljstvo je težak  suparnik..... Zato sam ja tu da mu pomognem!!!Heart
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2008 u 12:54
Ti Manči - SSS a mi tebi - pa onda opet ti nama  - i svi smo u krugu pozitivne vibracije i poticanja - sutra je novi dan, sutra će biti bolje...smile78
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2008 u 15:30
Tako je Franjica, ako nesebično daješ, onda i primaš kad ti je potrebno....
Danas je moj MPSS sretan i raspoložen i ja letim.....smile126
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2008 u 17:43
E kako je to lijepo. Baš sam jučer na fešti, a kako smo se sjetili i majčinog dana sve prisutne mame slikala s njihovom djecom i napraviti ću ima prave slikice za uspomenu na taj dan.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.