Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 78> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imaš je u Splitu, u gradu slikala kad sam bila dolje nedavno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Curke, fenomenalne ste, ja se već ponadala da je za nagradu ako ne hoba onda barem muzgavci... a kad tamo friška figa |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Pa Manči je svašta nešto skrivala- 8 strana i tek smo sad vidjeli kak ustvari cijelo vrijeme uživa!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A jeste zabavne, a gle ti Triše šta ona slika!!!
Mi smo tebe Triša poslali u "bijeli svijet" da nam doneseš lijepih slika cvjeća i ponekih znamenitosti, a ti sada izvoli objasniti kakva je to znamenitost???!!!
ha,ha,ha,ha,
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Morala sam nekako Manči poslati "nagradu" za zafrkanciju, pa sam se sjetila fige.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Fora je originalana!!! |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Crna pjegavost na bobu bi moglo biti virusno ili gljivično oboljenje - spali biljke nakon što obereš sav bob da zaustaviš širenje.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
SilveK tako sam razočarana, pjegavost je prešla i na krompir. Spalila sam bob. Što ću ako pređe na rajčice, tikvice. Čime da prskam ? Koprivom, kaduljom, pelinom??
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera, bit ćeš zaključila da uživam zbog one velike bijele stolice!!!!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ukloni sve zaražene listove, a zdrave prskaj barem 3 dana zaredom čajom od preslice. Recept imaš u temi bio-vrt. I napravi si tekuće gnojivo od koprive, pa njime zalijevaj.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas je noviiii daaan....pjeva , čini mi se, Tereza Kesovija.....
Tugo - zbogom!!!
![]() Napredno vrtlarenje, to je pravi izraz...... Prošlih godina briga o vrtu je bila onako, usputna, kao peglanje ili usisavanje......sad imam više vremena pa ćemo to podići na višu razinu... Super!!! Jutros sam puna planova!!!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Drago mi je da si vedra kao i nebo iznad tvojih ruža! Uostalom pa znaš i sama da nakon kiše uvijek dolazi sunce...
|
|
![]() |
|
Manči ružice su ti vidim vratile vedar duh, pa si odmah počela još više planirati. No nek ti se ostvari svaki komadić tvog plana.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Zanimljivo je kako nam neke stvari u životu daju toliko ush*ta, pogotovo stvaranje svojim rukama...Znam po sebi, ponekad sva treperim u planovima za vrt.
|
|
![]() |
|
Stvaranje ( kreativnost u bilo kojem poslu ) je največi poticaj i okidač za dobro raspoloženje. Pokušavam stalno to objasniti mom srednjem sinu koji ima zdravstvenih problema i u godinama je kad mu je sve " u bedu ", pa mu je vrlo teško.....Ali ne ide to lako, nezadovoljstvo je težak suparnik..... Zato sam ja tu da mu pomognem!!!
![]() |
|
![]() |
|
Ti Manči - SSS a mi tebi - pa onda opet ti nama - i svi smo u krugu pozitivne vibracije i poticanja - sutra je novi dan, sutra će biti bolje...
![]() |
|
![]() |
|
Tako je Franjica, ako nesebično daješ, onda i primaš kad ti je potrebno....
Danas je moj MPSS sretan i raspoložen i ja letim.....
![]() |
|
![]() |
|
E kako je to lijepo. Baš sam jučer na fešti, a kako smo se sjetili i majčinog dana sve prisutne mame slikala s njihovom djecom i napraviti ću ima prave slikice za uspomenu na taj dan.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |