Moj teritorij... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 23> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arim, gdje si ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Unatoč vrućini krasne su ti biljke
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Samo sam virnula.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepe su ti biljke na "ladanju"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hvala svima na posjeti
![]() Glikica nema toga puno ove vrućine mi uništiše. Free na žalost nemogu ti pomoći,tih biljčica nije bilo u mom paketiću. |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Draga, gledan moje biljčice, pa tvoje biljčice, i nemogu odgonetnuti, jesi li mi ti poslala ove biljčice ??
![]() Uploaded with ImageShack.us Ima sitne listiće, al nije asparagus, ili je . . . a ima i sitne žute cvijetiće !! ![]() Uploaded with ImageShack.us I još ova biljčica ?? ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Krasnog cvijeća ima kod tebe
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Iako nam je sunce nemilosrdno ove godine i pali sve pred sobom vidim da se uspješno boriš . Cvijeće ti je lijepo i njegovano
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Arime, susjedice, dobro zakleni kapiju, ja sam ti blizu, a vidim kod tebe svašta lijepoga !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Ovo je samo jedan mali kutak gdje cvijeće preživljava...inače sunce sve" ubija"
![]() ima još rasade...samo se osjemenilo i izraslo ![]() Shot at 2012-08-03 |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Lijep ugođaj s lijepim biljkama!
|
|
![]() |
|
Malo ljetnog ugođaja iz mog dvorišta...
![]() Bile posađene pelargonije ali ih većina od vrućine uginula pa sam ih zamijenila vincom i dipadenijom ![]() Shot at 2012-08-03 ![]() Cvjeteki od drage Free poslani od srca,vidite kako lijepo rastu a bili su malecki,malecki ![]() Shot at 2012-08-03 ![]() Shot at 2012-08-03 ![]() Shot at 2012-08-03 ![]() ups...opet ponovila sliku |
|
|
|
![]() |
|
Društvo pozdrav svima od srca,dugo me nije bilo evo bit će koja slikica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno cvijeće, čuvarkuće su baš slatke
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Lijepe li šetnjice tvoji carstvom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
vrijedna si ko pčelica
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Klematis me oduševio....zbilja je predivan!
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
baš je bilo divota prošetat tvojim vrtom, prelijepo...predivno
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Sve lijepo i rascvjetalo!!!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Ups,opet ponovljena slika neznam kako je izbrisati?Oprostite nije namjerno.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |