Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 134> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Schumy, srvarno mi ove godine kaktići cvatu kao nikad do sada, i svaki dan uočim da se pojavljuju novi pupovi, dakle nema stajanja.
Belica, mislim da je to gymnocalicium. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
hvala Glikica.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Kaktusi su vam svima za svaku pohvalu!
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
kako ne stignem a i nismo doma, pa ulovim samo neke nažalost
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Klimatis krasna ti je boja ove rebutie
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Klimatis divno, mogla bih zbog tih cvijetova još i zavoliti te kaktuse
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Klimatis....
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Glikica,Belica,Klimatis.....
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ajme klimatis....ovaj prvi ..koji slatkiš
![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
belica...nije ni bitno koji je ...prepreprekrasan je
![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
I meni je rebutia prekrasna, boja posebna.
|
|
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opet sam zavirila da napasem oči ovim divnim cvjetovima bodljikavaca.
Predivni su! ![]() |
|
![]() |
|
đuđa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 25 |
Belica prekrasan je, kao da je od svile
![]() Klimatis svi su ljepi ali ovaj prvi, presladak je ![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Klimatis,svi su ti diiiiivni,ali ovaj prvi dvobojni je full extra.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
evo jutrošnje novo cvijeće:
|
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Bravo za sve vas i vase kaktuseke, pogotovo za one koji cesto postaju i nisu lijeni poput mene
![]() bas sam uzivala ![]() Kod mene cvatu vecinom ponavljaci koje necu stavljat, evo nesto novoga |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Glikica,PlavaDigitalna,prekrasni cvijetovi
![]() PD,znaš li ime ovog zadnjeg kaktusa'
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
PD super, a mene zanima i onaj predzadnji ? Što je to ?
|
|
|
|
![]() |
|
ovo planiram napraviti za ovu zimu.....jel sigurnije ovako ili da ih spremim na spavanje u negrijanu sobu na katu di niko ne živi???
http://www.cacturados.com/foro/viewtopic.php?t=13025 |
|
|
|
![]() |
|
možete li otvoriti ovu stranicu na fejsu?????????????
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4264979110869&set=a.1104072330175.2018111.1477743044&type=1&theater |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |