Stapelia, orbea - Asclepiadaceae |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Korisnik | ||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Belice ove su se godine stvarno razbacale sa dosta cvijetova, naročito ona tigrasta...Još ima dosta pupova pa će biti i cvijetova. Sjemenki ima također dosta za sijanje... |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Miss M prekrasni cvijetovi, pravi čupavci, nisam još takve vidijela... Je li boja tako ljubičasta kao na slici, ili je neka druga boja? |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
I moja stapelija ima jedan pup,kad me šlog nije strefio kad sam vidjela.Sliknem kad se otvori.
|
||
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
||
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
MM, šaljem ti pp, pa mi ne prolazi ?
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Jagoda, pun ti je sandučić, poduzmi nešto.
|
||
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Neznam koja je razlika između ove i Stepalia gigantea i koj ja onda imam? Evo moje ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Predivni su vam cvijetovi
![]() Jagoda, da li ti je poznata ova ljepotica? ![]() |
||
![]() |
||
kika030 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 17 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 2 |
|
Pozdrav svima, zasadila sam pelcer pre 2-3 meseca i vec cveta. Presrecna sam!!!
![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
|
Po mom iskustvu, stapelije vole popriličnu količinu vode, čim malo zasuše, smežuraju se i omlitave. Jel može još mišljena ?
|
||
|
||
![]() |
||
|
Da samo mora biti propustan supstrat, vrlo lako se zakorijene čim se domognu vlage.
|
||
![]() |
||
|
evo i pupova na gigantei, što mislite, hoće li uspjeti procvasti do kraja sezone, mislim prije zimovanja ?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Predivni cvjetovi , nadam se da će i moja jednom cvjetati
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Emily poznata mi je ova ljepotica, ima li ona neke veze sa mnom? ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
||
|
krasan cvijet, a ti opet sa malim slikama.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Glikice ,sto se tice velicine slika,preko ptičice hr. automatski se slike smanje na ovu veličinu,a preko image shack nesto mi steka.Sorry Valjda cu jednom utrefiti.
|
||
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |