Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 233234235236237 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina...prava izložda adeniuma
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Siroćice
![]() Čuvaj ove dvije buce, ne čačkaj ih
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Draga bebolina,nikle bi one sve,ali ja neuka ,gledajuci jel koja pustila korjencic i skidajuci one kosuljice,vjerovatno sam ih zeznula.Tako je valjda u svih pocetnika.
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Ja sam prije dva dana potopila dvadesetak sjemenki i posijala, skoro je svaka nikla
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
slazem se, sunce i puno sunca!
|
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
dzeni,ako mozes stavi ih na sto suncanije mjesto di ce sunca imati i to direktnoga sto veci dio dana.Samo tako ces ih natjerati da se brze razvijaju,inace stagniraju.
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Od 12 mojih sjemenki sijanih pocetkom avgusta ostala mi samo 2 bucmasta bebolinca,koji sve vise lice na odrasle biljke.Imaju po 2 listica.Drzim ih na istocnom prozoru te dobiju samo koji sat jutarnjeg sunca.Sta da radim da ih potjeram da rastu jos brze ?
I jos nesto,moja grancica adeniuma posadjena takodje pocetkom mjeseca,ne mrda.Kao da se samo naziru neki listici.Drzim je isto u hladu po cijeli dan,to sam ovdje negdje procitala da treba.Odrzavam joj zemlju vlaznom,pod bocom je.Jel nesto propustam? |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Nema me samo nekoliko dana, a novosti ovdje kao u priči
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ko je uporan taj i uspije ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ok, eto danas baš nema sunca a ni kiše
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Aralija,sad sam vidla da pise da su stari 25 dana, stavi ih duze na sunce, mislim da im to fali vise nego prihrana.
|
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ok ,hvala Marsha, pričekat ću još da dobiju drugi par listića
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Aralija, 2 para listića tj. 4 sveukupno. Tako su meni ovdje savjetovali i sve ok
![]() Za čas će ti pustiti drugi par. |
|
![]() |
|
Marsha, Pinus znači mogu ih prehranjivat imaju dav listića ili čekati kad budu imali četri odnosno dva para?
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 233234235236237 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |