Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 102> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisi prolupala draga ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala draga Anabistrica ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
hej! Vratila si se i ti na naš lijepi asfalt zagrebački! Dobrodošla draga ! I ti si meni barem
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Vratila se ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Sad kad si pobrckala nozice, mozes uzivati u plodovima svoga rada, a vjerujem, po prijasnjim slikicama, da ima toga poprilicno
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Jedva čekam , posebno se veselim paradajzekima ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Super draga, tak sam ti i ja ko kokoš hodala oko svojih biljki kad sam se vratila- zbrajala piliće
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Dobro nam dosla nazad.Bas si falila
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Lijepo da si nam se vratila....
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Maris draga , daj ovo malo bolje opisi , molim te ! Ovo dugacko , kaj su to isto krompirici ili je to nesto drugo , najbolje , napisi tocno u "Recepte" kaj je to tvoja femili scarolijala ! PS vec sam te zeljna vidjeti na kavici ! |
|
![]() |
|
Draga Gute,da znaš da sam si pomislila kad sam stavljala ovu sliku da bi krumpireki mogli izgledati kao banane
![]() ![]() ![]() PS i ja sam tebe željna vidjeti,nadam se da će to biti već na sljedećoj zg kavici ![]() |
|
![]() |
|
Je ,nešto sam zbrajala ,a nešto sitno i oduzimala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tea,Ljiljus
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Neka si se ti nama fino odmorila na moru |
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Kiki ,Bebolina,R. Sara
![]() |
|
![]() |
|
Na vrtu me nije bilo dvadesetak dana ,najviše sam se veselila svojim paradajzekima,pa evo da vas malo zbombardiram slikama paradajza,ne moram reći koliko sam zadovoljna berbom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ne sječam se kad sam imala ovakvu papriku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |