Dijana7566 - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 27> |
Korisnik | |
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Molim te, što je ovo?
![]() Ti si iz svog vrta napravila savršenu oazu, a što se tiče ovih zidova koji ga okružuju s tvojim cvijećem oni zaista dobe dušu. |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
tako mi je lijepo u tvom dvorištu, danas sam nešto nostalgična pa mi je baš pasala šetnja
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ksan to je lonicera japonica- kozja krv ili orlova pandža. Predivno miriše. Nagodinu joj morem osigurati bolju penjalicu ova joj je slaba.
Hvala svima na posjeti ![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Eeeee, to imam i ja , neki dan kupila, još nisam posadila, i ja trebam penjalicu !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Nisam vidjela da cvijeta pa nisam prepoznala lišće joj je predivno a kad se malo bolje zagleda vidi se da cvijeta
![]() Ja imam to isto ali moja ima penjalicu a neće se penjati ![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Ne izgledaju otužno Dijana!
S obzirom na ovu našu klimu sasvim su ok!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dijana, kako god ti izgleda dvorište nije bitno, ali miriši božanstveno !
Ja osjetila na svoj lični i personalni nos ! |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Još da cvatu i ruže miris bi bio bolji. Kad je već izgled zakazao bar nek miriše. Tolioko sam kukala nad suzanom pa mi se smilovala i podarila mi jedan cvjetak.
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
![]() Stalno zvocam MM da makne moped, a on kaže da se baš uklapa bojom u okoliš |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
baš je lijepo i svježe
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Stalno zvocam MM da makne moped, a on kaže da se baš uklapa bojom u okoliš
ima čovjek pravo ![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Ma sve ti je krasno. Cvatnja je možda ove godine malo slabija, ali si ti to uspjela sve lijepo održati. Čuvaj jednu bobicu sjemenki plavog slaka. Meni nije niti izašao.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Sanja svakako. Za sada nema ni s od sjemena nigdje pa čak ni kod frajli kod kojih sam lane bacala sjeme koliko ga je bilo
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Dijana, kćer pravila kiflice, super uspjelo, šalje ti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
lipoo... klemstis očarava... jel narasla što ona mala dipladenija do sada??
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Nisam ni sumnjala u sposobnosti mlade dame Glikice
![]() 11111 Ne napreduje baš nešta. Više gori nego što raste, al zato stalno cvate. |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Kako gori.....moja je više od pola dana u sjeni
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Dva mjeseca ništa iz tog dvorišta.... cccccc
![]() Stalno te hoću pitati kako ti je lewisia, jesi li uspjela pokupiti sjeme? Ona je višegodišnja ili...? Moram proguglati. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |