flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 18> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasnih li ružica...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
evo mene malo na forumu......
![]() ![]() moj kaktusić procvao....kao leptirić
![]() dipladeniju sam morala presaditi iz čupa,i sad je bolje krenula.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ops,naopako slikica,jaje polako žuti....
![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasne ljetne boje,cvijeće ti je super.
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() a vode nema....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
![]() |
|
ma nije fora u zemlji,jer imam dva i u zemlji u bašči,i isto tako imaju plod....ma ako cvate doći će i jaje,bez brige.....a hvala ti na šetnjici,eto sad smo ručali i malo ću i ja švrnjati po forumu....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ehejjjj, vidjela sam kinder-jaje kod tebe, baš je forno !!! Moje cvate, ali nikako da baci plod. Tvoje je u teglici, a moj u zemlji, jel u tome štos ? Da ga preselim u teglu ?
ps, i sve biljke su ti krasne, al zapela sam za ovo jaje, a još kada požuti, obavezno ga pokaži ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
predivna ljepota boja
![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() ![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Moon hvala na posjeti
![]() ![]() Dijana,Alad,Dadinice i vama šaljem
![]() Navratite mi opet....
|
|
|
|
![]() |
|
Predivno!!!
Obožavam ovakvo "bombardovanje" slikama! |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
lijepo cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prekrasno!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
wow super mi je ovo od drveta. Cvijeće je divno kao i uvijek, a i sinčić je zgodan dječarac, čini mi se iste dobi kao i moj...
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Baš sam sretna što mi navračate,šaljem vam biljka jaje,zapravo ukrasni patliđan....
amarathus nekako slabo raste,nema kiše....
moj največi cvjetić se skriva.....
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |