dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
za večeras toliko,ovim putem želim da se zahvalim forumašima koji su mi svesrdno poklonili cvjećkice,ima još puno toga što nije još procvjetalo,što je malecko,no kako bude raslo ja ću slikat i sa vama podijeliti radost cvjetanja tih biljkica.
Od srca se zaghvaljujem na poklonjenim bilkama: Lana 2 Triša Lora MiraK Belina Nataly Bebolina Tikvić Josipa Alisa Magnolia Magnolija Fany nadam se da su sve tu drage osobe koje su mi darovale prekrasne cvjećkice i tako moj vrt uljepšale i obnovile,hvala im još jednom od srca ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kamenjar tog krumpirka sam prošle godine dobila od naše drage Tikvić,koliko je star ne znam,valjda će se Tikvić javit i to napisat
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Duga zima je za nama,cvijeće se oporavilo,a gubici nadoknađeni
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
super je sve, vidiš kako su te lijepo cure darovale kad su ti bile u posjeti, zimu si potjerala i sve je opet divno. ja moram reći da ti je ona viseća dipladenija divna, ja svoju uvijek stavim da se penje, ali i ovako je prekrasna.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
uživala sam u tvom vrtu i biljkama
![]() |
|
![]() |
|
Alisa,belica,mali kaktus moon hvala na posjeti,jeste nešto se oporavilo,nešto sam dobila,nešto kupila i vrt opet na nešto lići
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() Vidim da krompirko lijepo napredije. Delphinium ima prekrasnu boju. Sve je savršeno! ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
kakve kampanule
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno je cvijece,nema se sta izdvojiti
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opet je sve lijepo kod tebe
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo ti je cvijeće, naročito plavi zvončići. Kak su veliki! E, a ovo ne prepoznajem, a nisi napisala koja je to biljka. Cvijet je kao od petunije, ali mi se čini da lišće nije. Što je to?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Poslije svim onih zima i snjegova ipak je pobjedilo cvijeće.Prekrasno ti je sve kao i pokloni koje si dobila.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
samo da ti malo pozdrava pošaljem
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
divno
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I ja sam odmah primjetila istu biljku ko i Ana, kakve divne šare.... I gazanije su ti krasne
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Meni je ovo predivno ! Neznam kako se zove , ali cu uz tvoju pomoc sigurno doznati a onda cu si ju pokusati kupiti ! PS draga , isprazni sanducic ! ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |