enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bit će slavlja i veselja kad stigne unučica, a brzo će to doći. Veselit ćemo se svi s tobom.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
eto nona tebi se sve želje ispunjavaju.vjerojatno si zaslužila
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
E. Nona, želim da tvoja unuka dođe sretna i vesela i zdrava i da puno uživate zajedno....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
štefica
![]() Mari,5510 bilo je i vrijeme da se proširi ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nona širi se tvoja familija
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasna ponova
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Imat će nona pomagačicu!!Bravo
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
oho...unučica
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
čeestitke i od mene za prinovu koja stiže,a cvjećkice bez obzira koje su kod tebe lijepo napreduju,naravno čestitka i za 100 stranicu
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Oooooo, baš mi je drago, imat ćeš i malu pomagačicu za brati "ćeće". Čestitam !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Čestitam Noni,didi i roditeljima, drago mi je da ti se ispunila želja i da dolazi jedna malena djevojčica
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pa naravno, samo dođi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Svaki mjesec 2 x prođem pokraj tebe, i u petak sam i u nedjelju, mogu li jednom naići do tebe ?
Imaš svašta lijepog, pa da vidim i uživo ? |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Ukrasne paprike možda dobe više vode nego one u povrtnjaku
![]() ![]() Uvijek volim doći kod tebe ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
draga Free ja sam dugo čekala unuke jer mi obadva sina tek sa 29 godina imaju prve ali evo tko čeka i dočeka, želim ti ih puno i da budeš sretna s njima, što se tiće rode ja sam nekidan na našoj njivi koju imamo iza povrtnjaka na malom brdašcu vidjela dvije
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |