Dalija, Georgina - Dahlia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 24> |
Korisnik | |||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
||
Da li uzimate sjeme iz cvjetova? Da li ga sušite ili samo pospremite? Da li se od dalija iz gomolja može uzeti sjeme? Da li možda netko ima ljubičaste dalije?
|
|||
![]() |
|||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
||
Kod mene je lijepo cijela biljka narasla, ima zdrave zelene listove, ali niti traga pupu. Ima li tko takvu situaciju???? Posadila sam gomolj.
|
|||
![]() |
|||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
||
Sumnjam da je bolest, bit će prije da ih je sunce spalilo. Imam jednu jedinu visoku kaktusicu koja ima sunca 2-3 sata preko podne i čim procvate sparuši ju sunce.Danas opet u hladu kod mene bilo 44. Nije ni čudo da sve propada unatoč zaljevanju
|
|||
Pozdrav iz Osijeka
|
|||
![]() |
|||
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
||
Mene su moje dalije jako razočarale. Imam jednu ili dvije koje su dale po neki cvijet i na ovim vrućinama, a ostale katastrofa. Čini mi se da ih je napala neka bolest mada ne mogu uočiti ni jednu štetočinu. Žute su i usahle, a zalijevam ih svako večer sustavom kap na kap.
Cure, vaše su prekrasne, mogu bar u njima uživati. |
|||
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|||
![]() |
|||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
||
jako su ti lijepe
|
|||
![]() |
|||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|||
![]() |
|||
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
||
Moje su do 10 u sjeni a poslije su na suncu
|
|||
![]() |
|||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
||
moje su u polu sjeni i stalno cvatu.imam i jedne na suncu te isto cvatu,ali im cvijet poblijedi.skuha se . ako mene pitaš polusjena
|
|||
![]() |
|||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
||
moje slabo i nikako cvitaju
![]() jesu li vaše na suncu???? |
|||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|||
![]() |
|||
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
||
![]() |
|||
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
||
Nema ni dalje.
|
|||
![]() |
|||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
||
I dalje nema nijednog pupoljka, akod vas? |
|||
![]() |
|||
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
||
ja sam par puta imala takve dalije.Sađene iz gomolja.Samo lišće,bez cvjetova.Sad otkidam ocvale,suhe cvjetove i sakupljam sjeme. |
|||
Josipovac,Osijek
|
|||
![]() |
|||
||
ni kod mene nema cvitova...biljka inače super izgleda
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
I kod mene je isti takav problem.....lijepo se razvija ali nema niti jednog pupoljka. |
|||
![]() |
|||
||
Imam daliju, no uopće se ne razvijaju pupoljci.
|
|||
![]() |
|||
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
||
vecinom se ne sire, osim ako ne otkines gomolj i posadis posebno.
|
|||
![]() |
|||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
||
Prekrasne su! Meni su izmrzle ove zime u zemlji, nisam ih vadila van i kupila dvije nove, u važu su na Krku pa neznam kako će im biti...
Koliko se one šire?
|
|||
Rijeka
|
|||
![]() |
|||
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
||
ja to ne radim...samo ih pustim jer kako jedni cvjetovi odlaze drugi dolaze. samo otkidam ocvale cvjetove da potaknem daljnju cvatnju i tako mi dalije cvatu sve dok mraz ne bude..ako zeim neku boju onda ostavim par cvjetova da se formira sjeme znajuci da biljka nece bit ista ko maticna nego slicna |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |