Lagerstroemia indica - kineski jorgovan |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 19> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon krasna je! Jel to ona od mene tebi na dar?
|
|
Rijeka
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije MiraK....to je od tete Đurđice, već bi se ja pohvalila, tvoja je u pupovima i svaki tren bi se trebala rascvjetati
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preslatki mali slatkiš !
|
|
belica,zagreb
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...krasno...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
bugic
Pustio korijenje Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon prekrasan je, jedva cekamo slikice drugog. Jedno pitanje za znalce dali ga je bolje razmnoziti reznicom u proljece ili jesen???
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=moon]Nije MiraK....to je od tete Đurđice, već bi se ja pohvalila, tvoja je u pupovima i svaki tren bi se trebala rascvjetati[/QUOTE]
Teta Đurđica ih više nema... ima ih druga gospođa... hajde jedva čekam da vidim
|
|
Rijeka
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugić...najbolje je nako orezivanja biljke popikati ono što orežeš
|
|
bugic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala moon
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugić...ako imaš sjeme - posij ga u proljeće, lako niće
|
|
bugic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam nazalost sjeme.....razmisljala sam ako nabavim reznicu da bi ona prije se formirala u drvce i cvjetala. Jako sam nestrpljiva da imam ovakvu biljcicu u svom dvoristu. |
|
moon
Odgovor Opcije poruke Hvala(0) |
bugić...potpuno te razumijem, i sama sam tako napravila, a ovo proljeće sam pokušala sa sijanjem i sad ih treba uspjeti održati na životu preko zime. Htjela bih uzgojiti stabalca. Za sad su to biljčice od par cm.
Može se razmnožavati:
· može preko mladih (zelenih) izboja - reznice · može preko starijih (poludrvenastih) izboja - reznice · može preko starih (drvenastih) izboja - reznice · sjemenom - direktno sijanje vani u jesen · sjemenom - sijanje u teglicama u zatvorenim prostorima prije prvog mraza · sjemenom - direktno sijanje vani nakon zadnjih mrazeva (znači kraj ožujka i travanj) · sjemenom - sijanje vlažnu vatu i/ili papirnati ručnik · samostalno - razmnožavanje sjemenom putem vjetra |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
radoja956
Već proklijao Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav za sve ljubitelje lagerice. Dobila sam biljku koja bi trebala da cvjeta crveno. Visoka je oko metar. Većina listova kao da je dobila neki suvi žuti rub. Neki su po rubovima i smeđi.Primjetila sam da iz korjena izbija nova grančica. Šta je to što se pojavilo po listovima.
|
|
radoja956
Već proklijao Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi, zar stvarno nema niko da mi pomogne savjetom.
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radoja956....A da staviš sliku, možda bi ti netko znao i odgovoriti kad a vidi list i kompletnu biljku, pa malo opišeš da li je u cvijetnjaku ili u vrtu, kakva je zemlja, koliko zaljevaš, prihranjuješ
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |