Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bugenvilija -bugenvileja
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bugenvilija -bugenvileja

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 44>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2012 u 14:39
evo pošto sam danas bila s fotićem u ruci u gostima kod moje mame, pofotkala sam njene dvije životinjice ili bolje rečeno grdosije, jer vjerujte mi nestanu u kadar.
Rekla sam joj mudro da ih ja nekako moram spasiti od nje i odnjesti kući smile96 , ali bi mi trebao kombi i jedno 10-ak moćnih šljakera da to obavim. Nek jer pošto sam udomila pelcere, sad samo još moram čekati 2,3,4, godine pa da i moje budu takve LOL.

Ima tu još jedna grdosija, ali nju nisam fotkala...

svaki skup cvata je veći od moje ruke

a o doživljaju u živo da vam i ne pričam...
belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 06:32
znam draga hvala, radujem se cvijetićima i ovako, a još kad se razbuja ..
Do sad sam ju samo jednom pincirala, a na jesen ću ju malo orezati prije spremanja.
belica,zagreb
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 20:06
stefica,n......smile55
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 18:44
Biti ce još ljepša,čekaj malo da naraste,što je starija to je ljepša
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 18:41
Stefica, bacaš me u trans danas smile89. I meni je procvala ova sa zadnje slike- ne tako divno poput tvoje, više onako stidljivo.
belica,zagreb
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 17:09
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 17:05
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 21:13
stefica.n....krasna je, bravo
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 10:33

Reznica Vera Deep Purple počela cvjetati
Na vrh
kadifa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 14
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kadifa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2012 u 22:05

Želim prvo da vas pozdravim jer se prvi put javljam. Ja sam svoju bugicu nedavno kupila u rasadniku u Sarajevu i čitajući vaše komentare redom zaključila sam da sam je jeftino platila jer je već formirani grm uveliko u fazi cvjetanja. Slažem se sa komentarima o osobinama ovog prelijepog cvijeta i zaista jeste ukras vrta.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2012 u 19:23
tako je, samo što bi bilo još bolje kad bi kupila malu sadnicu, brže bi uživala u cvjetićima, a reznica je malo kompliciranija (ako se odlučiš za reznicu onda ju zakorjenjuj ispod staklenka ili najlon vrećice).

Male bugice možeš pronaći i u nekom trgovačkom lancu, vjerojatno ih i kod vas ima, želim ti sreću i uspjeh smile106
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2012 u 18:43
E onda Moon,ako se ikad domognem jedne reznice,da je znaci drzim u dnevnom boravku,tretiram kao i sve sobne biljke do proljeća,a onda vanka.
sutnja je zlato....
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2012 u 18:22
dzeni...možeš ju staviti i u dnevni boravak, još ako imaš neku staklenu stijenu ili odmah ispod prozora i još kad bi ju unijela dok su vanjaska i unutarnja temperatura izjednačene, mogla bi ti cvjetati i unutra
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 23:27
Biljka je prosto predivna,pitam iz razloga da je dzaba ne nabavljam ako ne moze prezimiti kod mene.Ipak kod nas su zime zeznute,velike su sanse da bi mi smrzla,cak i unutra.
sutnja je zlato....
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 22:27
stefica.n....krasne su Clap

dzeni....evo stefica.n ti je dala odgovor
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 18:48

ova malo kasni ove godine,ovo su iz Slavonije bugice,drzim ih u hladnoj,tamnoj prostoriji,otpadne lišće ali potjera u proljeće,samo rijetko mozda 2 puta tokom zime malo zalijem,ne podnose vodu kad otpadne lišće
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 18:40
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 18:37
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 18:33
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 18:27
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 44>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.