Aptenia cordifolia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislim da je Aptenia - 'jadranska lepotica'.
|
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lavandablue ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
A lako se i razmnozava reznicama.
Prosle godine sam je u prolece mnogo orezala, i do leta je dosta dobila u obimu i pocela da pusta nove izdanke i da ide na dole i na gore.
Ovog proleca je nisam orezala toliko drasticno, samo malo.
|
|
![]() |
|
Lavandablue ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Ima
![]() Kada se ne zalije svaki dan, brzo klone
![]() Bas volim ovu biljku ali ne znam sta je.
Izgleda joj na ovom mom severnom prozoru leti bas odgovara.
A zimi je cuvam u hodniku zgrade gde ima puno svetla, i ima tendenciju i tu da cveta
Zna li neko koja je ovo biljka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Lavandablue, da li ima mesnate listove?
|
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |