Isusova kruna - Passiflora |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 38> |
Korisnik | ||
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
P. gracilis P. morifolia P. caerulea P. caerulea Constance Eliot x P. caerulea |
||
život je bajka koju sami pišemo...
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Passiflora Cary nadadam se da ću biti u mogućnosti nabaviti jednu ovakvu. do sada sam se jako puno raspitivao i gledao passifloru ali ovaku ljepoticu jos nisam vidio. ova plava boja je predivna. Passiflora citrina ovu vrstu imam i stvarno je predivna, stalno cvijeta i non stop je puna cvijeta.. definitivno se isplati nabaviti jednu ovaku |
||
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ova citrina je bas zanimljiva. Je li mirise na limun kad se tako zove? Da li pravi plodove?
|
||
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
||
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo su moje ovogodišnje ljepotice, ostale čekam da procvatu slijedeće godine ...
|
||
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Joj kak su vam lijepe..!
11111, hoće kod tebe preživiti vanka! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ruzo, i ja imam maracuju, prezimi vani super, cak je i ovu proslu zimu super prosla. Da vidis kako je ukusna! Kad ti rodi plodove, probaj:
smiksas jakim mikserom pulpu i kostice skupa, i dodas ledene vode sa mrvicama leda. Mmmmmmmmmmm! Recept dosao iz Engleske!
ciao, Nina
|
||
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
||
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
imam u pitaru i u vrtu pa kako bude...prizimit će sigurno.... hvala nina na receptu...jedva čekan plodv
|
||
|
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ivna, prelijepe su... Da li formiraju sjeme?
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Milice, iskreno nemam pojma , nisam nikad gledala no sad ću probat pratiti...
|
||
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ivna, netrebaš gledati. one formiraju plod veličine jajeta koji je u početku zelen a poslije bude narančast. u njemu su sjemenke, nemožeš ga neprimjetiti.
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Aha...e koliko god imam passiflora kod mene niti jedna nikad nije napravila taj plod, zna li netko zašto ?!
|
||
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Zato sto su pcele u tvom kraju lijene |
||
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo je prvi cvjetić na mojoj - Lovro |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A da ?! Ma sram ih bilo ...bit će da moram uzet kist u ruke i glumit pčelice ... |
||
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Plodovi mojih pasiflora
P. rubra P. capsularis P. victoria |
||
|
||
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
P. morifolia
Zreo plod morifolije P. Byron beauty |
||
|
||
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
P. caerulea
P. caerulea "Constance Eliot" P. coriacea |
||
|
||
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
P. incense
P. incarnata P. gracilis P. foetida |
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 2627282930 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |