Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala vam cure od
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
same krasote
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Svaka čast Saro - a posebno me veseli da ti se isplatio trud, jako lijepo je to čuti. Bravo i želim ti i dalje istim tempom, i rad i prodaju!!!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala vam cure,naradila sam se predhodnih dana ali isplatilo se...ovih dana opet pripreme za Festival kreativnosti 13 i 14.10. ovdje u Mostaru sto me posebno veseli.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Saro divno
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Kako je prošlo na sajmu?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Prekrasna solnica
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
ne može naša sara omanut... ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala svima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
DIVAN RAD SA DIVVNIM MOTIVIMA
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
dvije boce koje sam juce uradila nisu vise kod mene pa rekoh hajde da uradim jos koju za Sajma.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam puno svima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa zašto ih ne bi oborila s nogu, imaš divne radove.
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Puno uspjeha! Oborit ćete ih s nogu!
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
puno uspijeha u Lucky marketu i ja se slažem sa okić tvojim radovima je nemoguče odoljeti
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Jako lijepo Sara, u uspjeh na Lucky marketu ne sumnjam, tko bi odolio tvojim radovima.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |