Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 142>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 14:37
Anđooooooo, polako, bit će i kod tebe !
Tikvić, da je meni tvojih panjeva, buradi i ne znam čega još.....
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 13:44
 Glikice kaktusi su ti premoćni !!!!
 Unukica ti je tako slatka!!!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 13:42
Ma curke moje, nije to niš posebno, kad nešto voliš to ti ide !!!

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 12:59
Glikice ovo je smile227pa čim ih hraniš kad su tako debeljuce. Pratim kad procvjetaju ali ovako na okupu su još ljepši
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 12:57
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

evo još malo novosti kod mene:

Što mi radiš ženo??? Imaj malo milostismile143
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 12:46
evo još malo novosti kod mene:

a tek ovo !!! Prvi lopoč:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 11:02
E. Nona, pa ja bez nje ne idem nikamo, čak niti u šoping! Idući puta kad budem išla u Brod, navratim kod tebe, ok?
Belina, vdim da si se ti popalila za kaktiće, baš mi je drago, ako ti mogu biti od pomoći ( a mogu) samo se javi. Pa ti bar imaš super lokaciju za njih.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 10:47
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Evo to je preljepoClap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 10:47
za tebe i unuku smile79navrati s njom Hug
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 09:54
Free, režem ruže za vazu !
Štefica, vidimo se !
Belica, lamatane su mi stvarno srce zarobile, sad sam u potražnji crvene, netko na CIF-u ima tamno crvenu, al ne znam tko, moram tražiti.
Dadinice, fala za pusu, znam da će biti čuoanja, već sad smišljam kako ću iduće godine kaktuse morati iza nekih taraba smjestiti, da mala ne može ni blizu.

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 22:03
EJ da ste mi bar malo bliže, pa da bakinom sunašcu pokažem kako se raščupava bakino cvijeće!!!   
No, ipak se samo šalim, ali pusu (anđelu bakinom) šaljem zaozbilj!
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 19:08
unučica  je preslatka, još kad sam a počne uokolo jurcati i reda raditi među teglicama LOL

Cvijeće divno kao i uvijek, a lantane su neumorno lijepe, pa nije ni čudo da su i tvoje srce zarobile.
belica,zagreb
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 16:11
Samo dođite,Rea mi je bezopasna,a bodljikavaca nemam pa je djete sigurno gdje god da krene
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 14:56
Pa za ruže nije problem, kao da režeš za višu vazu samo baciš dio sa cvijetom !!Wink  I to kaj je kao za vazu prerežeš popola da stane u kuvertu, ostaviš pola lisne peteljke i ti je to !!Embarrassed  A ja se prilagodim reznici i tako je zasadim !!  A lantane, recneš kaj ti je rašćupano, skineš lišće i .....

Meni je bitno, da zna moje srce čiji boc-boc je procvao !!  Pa kak da pričam s njime ak neznam čiji je ??  Zato je bitno, i nek cvate čim više, tim bolje !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 14:36
A jel ti misliš da ja znam odrezati reznicu sa ruža ?
A koji ti je kaktus procvao? Pojma nemam, zar je bitno? Samo neka cvate.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 14:23
Ovakve duple ruže i ove dvije zadnje lantane, bijelu i žutu nemam, pa lijepo stavi u kuvertu, reznicu dvije, pa . . . . smile230!!  Eto vidiš, nije žicanje, al je sve vrlo jasno !! 

Baš bi voljela znati čija mamilaria mi je procvala! Od malog kaktusa, tvoja, ona koju sam sama kupila  ili od Klimatis !!

Uploaded with ImageShack.us

Samo znam bi najrađe ofarbala cvijetiće !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 12:33
Hvala Štefice, idući puta ti dolazim s njom, da ti malo Reu pomazimo.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 12:31
Pojavljuje se nešto cvjetića :

prkosi-kapitalci

napokon pravi cvijet, a ne nešto jadno smežurano:

još da vam mogu miris prenijeti !

i ova penjačica konačno ima cvjetove normalne veličine:

a lantane su me oduševile, ima da ih imam svih mogućih boja i oblika:

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 12:25
smile78za unuku i baku
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 12:17
Hvala Dijana, baš se ponosim.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.