Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anđooooooo, polako, bit će i kod tebe !
Tikvić, da je meni tvojih panjeva, buradi i ne znam čega još..... |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Glikice kaktusi su ti premoćni !!!!
Unukica ti je tako slatka!!! |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ma curke moje, nije to niš posebno, kad nešto voliš to ti ide !!!
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Glikice ovo je
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
evo još malo novosti kod mene:
![]() ![]() a tek ovo !!! Prvi lopoč: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
E. Nona, pa ja bez nje ne idem nikamo, čak niti u šoping! Idući puta kad budem išla u Brod, navratim kod tebe, ok?
Belina, vdim da si se ti popalila za kaktiće, baš mi je drago, ako ti mogu biti od pomoći ( a mogu) samo se javi. Pa ti bar imaš super lokaciju za njih. |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
za tebe i unuku
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Free, režem ruže za vazu !
Štefica, vidimo se ! Belica, lamatane su mi stvarno srce zarobile, sad sam u potražnji crvene, netko na CIF-u ima tamno crvenu, al ne znam tko, moram tražiti. Dadinice, fala za pusu, znam da će biti čuoanja, već sad smišljam kako ću iduće godine kaktuse morati iza nekih taraba smjestiti, da mala ne može ni blizu. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
EJ da ste mi bar malo bliže, pa da bakinom sunašcu pokažem kako se raščupava bakino cvijeće!!!
![]() No, ipak se samo šalim, ali pusu (anđelu bakinom) šaljem zaozbilj! |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
unučica je preslatka, još kad sam a počne uokolo jurcati i reda raditi među teglicama
![]() Cvijeće divno kao i uvijek, a lantane su neumorno lijepe, pa nije ni čudo da su i tvoje srce zarobile. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Samo dođite,Rea mi je bezopasna,a bodljikavaca nemam pa je djete sigurno gdje god da krene
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pa za ruže nije problem, kao da režeš za višu vazu samo baciš dio sa cvijetom !!
![]() ![]() Meni je bitno, da zna moje srce čiji boc-boc je procvao !! Pa kak da pričam s njime ak neznam čiji je ?? Zato je bitno, i nek cvate čim više, tim bolje !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
A jel ti misliš da ja znam odrezati reznicu sa ruža ?
A koji ti je kaktus procvao? Pojma nemam, zar je bitno? Samo neka cvate. |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ovakve duple ruže i ove dvije zadnje lantane, bijelu i žutu nemam, pa lijepo stavi u kuvertu, reznicu dvije, pa . . . .
![]() Baš bi voljela znati čija mamilaria mi je procvala! Od malog kaktusa, tvoja, ona koju sam sama kupila ili od Klimatis !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Samo znam bi najrađe ofarbala cvijetiće !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Hvala Štefice, idući puta ti dolazim s njom, da ti malo Reu pomazimo.
|
|
|
|
![]() |
|
Pojavljuje se nešto cvjetića :
prkosi-kapitalci ![]() napokon pravi cvijet, a ne nešto jadno smežurano: ![]() još da vam mogu miris prenijeti ! ![]() i ova penjačica konačno ima cvjetove normalne veličine: ![]() a lantane su me oduševile, ima da ih imam svih mogućih boja i oblika: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Dijana, baš se ponosim.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |