Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 63>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 06:24

jani, draga,
ne mogu sada naći među postovima...
gdje si kupovala onaj rižin papir sa slakom
kojeg si koristila na onoj prekrasnoj srce kutijici?

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2012 u 18:41
Do sada jos nisam nikada radila s fotkama....ali bih na tvom mjestu napravila probu na nekoj nebitnoj fotki, na malom komadicu....
Zao mi je sto nista bolje nisam mogla pomoci:)))
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
hektordog View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hektordog Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2012 u 18:26
Pozdrav, imam jedno pitanje u vezi nanošenja crackle-a na fotografiju. Jel je to moguće? Imam isprintane neke stare karte koji bi htio da imaju ispucani izgled, pa bi nanio crackle. Jel se to može? Hvala
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 22:16
Drage moje - konačno sam se uspjela kod prijatelja konektirati normalno....U Zagreb se vraćam konačno krajem tjedna a onda ću moći stavljati i slike normalno!
Curke moje, hvala vam velika na lijepim riječima i pohvalama!Heart
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2012 u 09:11
preslatko Tongue
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 21:39
Jako lijep poklon, mladenci su sigurno bili oduševljeni. Kad nam stižeš u Zgb Jani? smile78
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 20:29
bas prigodan poklon mladencima,bas mi se svidja kakosi to iznutra uradila
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 18:42
Jani-prekrasni radovismile71
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 09:15

Clap      Thumbs%20Up      Clap

djaga,
mislim da nije problem u veličini slika,
nego u signalu za mobitel i internetskoj vezi...
jedva čekam da se vratiš u Zg... kad stižeš?

ajde više, dosta je bilo skitanja po moru... Wink  LOL

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 01:32
Planirala sam staviti još neke slike, ali je to postala nemoguća mislija i čini mi se da će slijedeće slike biti stavljene tek kada dođem u Zagreb. Ovo me već počelo izluđivati....da ne pričam da već danima ostajem budna do sitnih sati da bih ulovila signal da se mogu konektirati preko kompa i pregledati štošta.....

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 01:22
Ipak sam uspjela staviti neke od slika....

Velika kutija - srce koji sam radila svojoj djeci...išli su na svadbu svojih prijatelja pa sam im napravila ovu kutiju. Poslikana je u dijelovima i kompletno, ali ću vidjeti što od slika će se moći staviti:

...poklopac:

.....unutrašnja strana....

...i detalji sa šablonom na vanjskom rubu i čipkom s unutrašnje strane..

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 00:48
Napokon mi net ponovno dozvoljava stavljati slikice. Neke nikako ne uspijevam - izgleda da su prevelike, a kako su slikane mobitelom, ne znam ih urediti da budu manje za forum....
Ovo sam uspjela staviti:

Stiropor srce - suvenir za uspomenu na moje Zukve:

...druga strana....

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 15:35
Ma draga moja, u ovom ludom ljetnom tempu i meni je stosta promaklo, pogotovo zato jer se borim sa lošim signalom - nekada mi udupla postove a nekada uopce ne posalje!
Ni ja puno puta ne stignem komentirati - ali sve se mi kreativne dusicee kuzimo i bez puno rijeci, zar ne! Kiss
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 15:25
 Jani draga,ne znam kako mi je promakla ova ljepota?smile141smile64
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 12:37
Mumica - vidim da moj odgovor koji sam vec prije pisala nije poslan...internet mi steka ovdje na moru pa ili duplira ili ne posalje....
Dakle, idemo ponovno:
Volumix ti je posebna gotova smjesa koju kupujem u Lumosu a sluzi da bi se ispod salvete ili najbolje rizinog papira stavljala da se dobije odredjeni oblik, npr.cvijeta, bebaca...bilo cega - to mozes vidjeti na mojim plocicama za bebe, maslinama i sl. 2d ljepilo, odnosno 3d ljepilo je takodjer gotovo ljepilo. Na gotovi rad, vec polakiran nanosis to ljepilo (kao kontur pasta ima tanki vrh) pa se dobije osjecaj 3d.
Debeli madjar je dvokomponentni 2k kojeg ima u NB hoby ducanu ( ne znam da li ga jos netko drugi drzi) i meni je on super. Imaju ti i internet trgovinu pa skicni jer imaju zaista svega....
Sto se tice vazica, to sam vec nekome odgovarala - kupljene su u Sarajevu, nisam ja radila ovo platno izvana, samo sam prebojala....
Nadam se da sam ti uspjela pojasniti, a ako nesto jos nije jasno, samo pitaj...ako ne znam ja vec ce se naci netko od cura koje ce sigurno "uskociti" s pojasnjenjem
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 23:14
Kao i uvijek,radovi su ti prekrasni,ne znam što bi izdvojila,sve mi se sviđasmile141
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 10:03

lajkam i ovdje... Wink   smile71

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 20:45
BRAVO za tebe i jedan bravo za tvoju bolju polovicu. Paše tebi morski zrak ali - ajde vrati se u Zagreb!!!!
Radovi su predobri, ma odličniiiiiii     
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 13:21
Draga moja Jani, sve mi je preeeekrasnosmile55.
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 08:46
Draga - to su gotove vazice, nabavila mi ih je nasa forumasica iz Sarajeva<3
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.