Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 213214215216217 407> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinus....krasno izgleda
Bebolina....pravi posao si napravila, koji fungicid koristiš
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Hvala , pratit ću razvoj situacije pa ako ne ide, onda idu na tuširanje da vidim što se zbiva s korjenom
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Svaku sadnicu koju izvadim iz zemlje za presadit i sredit okupam u odstajaloj kišnici s dodatkom fungicida, tad se lijepo vidi da li je korijen ok
|
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Bebi vidim da su dobro istuširani prije nego su ponovo posađeni , ja svoje smo malo podigla iz supstrata i očistila četkicom jer su posađeni u isti supstrat samo malo dopunila, ništa nije mjenjano , da li je ispravno?s obzirom da mi nakon 2 tjedna par listića je otpalo? |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
baby krasni su.dobili su sasvim drugačiji izgled ovim podizanjem
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ajme kako dobro izgledaju
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@Pinus, malac je za +5!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Pinus prekrasan je.!Prosto mi je nevjerovatno da ovogodisnji sijanac ovako izgleda i uz to jos i cvjeta!Jer,meni ova moja dva sijanca,stara oko mjesec dana prosto izgledaju presitni.(Ima slika na prethodnim stranama.)
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Baš je lijep! Jesi li možda otkrio naziv tog kultivara? Mislim, nije to bitno, on je napredan i prekrasan i bez naziva, ali mene zanima njegovo ime i prezime.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
@moon, možda će i od mojeg nagnutog jednog dana nešto biti. Potruditi ću se sa njime da ga lijepo friziram koliko se da. Za sada me razveseljava svojim cvijećem ovaj ovogodišnji sijanac: |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Oko tri tjedna.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Koliko vremena treba da stignu sjemenke naručene preko E-bay ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Držim joj palčeve
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ovdje me nije bilo dan ipo a ono događanja i događanja, sijanci na svakom koraku a o bebolinijim macho adeniumima ne treba trošit riječi jer su one suvišne, usput Bebo pošiljka se drži dobro za sada još je pod baldehinom kao princeza na zrnu graška samo se nadam da je grašak neće nažuljati i da će se primiti
|
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Wolfsbane, čista 10 za tvoje sijance, kapa dolje . krasno izgledaju.
Nije mi jasno zašto ih sada ne želiš presaditi svakog posebno ? Radi prostora !? Ako ih sada pustiš da rastu tako zbijeni zar se neće previše izdužiti do proljeća? A korijen ? kako ćeš u proljeće razdvojiti korijen kod sijanca ? Bebolina, bravo i za tvog ljepotana. Vidim da ćeš uskoro imati dvobojnu kombinaciju. Iz kaudeksa mu rastu grane sa drugačijim oblikom lišća. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovdje svaki dan navratim,napasem iči i idem dalje |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 213214215216217 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |