Aeonium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 41> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moon, ovo drvce je fantastično !
Ja sam svoga skrstila za glavu, pa presadila pa mi je počeo odbacivati doljnje lstove. E onda sam se poplašila, a na kraju je on došao k sebi i sad rastu 4 nova iz reza ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Moon- da i tvoji su predivni, ma šta nam nebi zimu preživjeli... nagodinu ima da nam budu prave životinjice
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Moon wow,cista 10 za tvoje biljke,poooooosebno za bordo drvce.!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Belice, za nekoliko godina kad ti se onako jako, ali pravo jako razbujaju, doći ću ti po pelcere, dakle njeguj ih i pazi i mazi da budu što veći kad ja dođem
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
pre krasni su vam... bacaju me u trans ti divni primjerci..
evo slikica mojih kako napreduju kiwi ![]() sunburst cristata ![]() crnoglavci ![]() i imam jedan mali pelcerić zelenog kojeg čekam da se lijepo primi i raste.. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Nema nam druge Moon, nego u ptjeru za zelenkom !
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ajme kakve gromade Free i mali kaktus imaju - krasni su
bebolina....zeleni je krasan
Glikice....morat ćemo i ti i ja u kupnju zelenoga
![]() |
|
![]() |
|
A joj MK, vidjela sam da imate iste primjerke.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() Bebolina,mali zeleni,ali prelijep
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Prelijepi,zaista su posebni,upravo ovako kao drvca.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Joj, nemojte me sa aeoniuma......meni su prelijepi, a tek 2 imam, jedan veliki i jedan majušni ! Pa sline mi cure ta vašima !
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Ma isto mi ga dođe !
Al primjerci su krasni, jedino Free ima neki plavkasti ? |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nije plac,MBM je!
|
|
|
![]() |
|
Baš ste mustre, a šta ćemo mi koji nemamo VŽ plac ?
|
|
|
|
![]() |
|
lijepa su vam čuda
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() E,ovo je raj za oči ![]() [/QUOTE] |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |