dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aje, ajde Ruška moja! To su samo sitnice. A ti se sad lijepo pripremaj za veeeeliki dan, pa ne dobija se još jedno dijete svaki dan!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ružo,
![]() |
|
![]() |
|
Ksan, drago mi je da si se lijepo provela, ja sam također uživala u druženju.
Dril znaš, javi da dolaziš i padaju kiflice!!! ![]() |
|
![]() |
|
Ajama, hvala na posjeti! Svrati opet
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Uh da su mi sad one tvoje fine kiflice
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Bila sam u obilasku
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Anabistrica, hvala na posjeti. Sjemena će biti opet, kod mene, poslat ću ti kad ga poradim. A kapice su dokazale da ne vole jako pognojenu zemlju. kapa im bude kao lopta, a trbuh tek kao orah. Mora da im je smetala sjena.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dadinice, svoje lijepe tikvice si zaista iskoristila na najbolji mogući način. Jako su ti lijepi aranžmani. Ja sam proljetos imala nešto sjemena ukrasnih tikvica "s kapicom" ali sam ih posijala uz suncokrete i nisu narasle. Valjda im je bila prevelika sjena, uz premalo gnojiva jer sam ove godine stavila u vrt samo kompost.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Svaka čast, lijepo žena zbori
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikice,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Originally posted by dadinica Glikice ![]() Da neću biti dosadna s tikvicama? Je da ih volim, ali to su ipak samo bundeve. Molit ću lijepo ![]() ![]() i kao što Ksan reče, a ja ću nadodoati : njezino visočanstvo bundeva !!! Pa imam jednu na vratu što ju cijeli život nosim i zbog nje me često bole noge, k vragu ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dadinice, pa umalo si me usmrtila danas : otvorim paket i zinem i zaboravim disati na neko vrijeme....pa ti nisi spašena, koliko tikvica si mi poslala. Čuj, ja jesam rekla da imam praznih košara, ali tako veliku nemam i sad moram ići kupiti jednu veeeeeeliku samo za tvoje, pardon sad su moje, tikvice.
Čim složim aranžman, slikam i postavim slikicu kod mene na temi, a do tad, šta da ti kažem osim ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Hvala Free,Dobrodošla u moje dvorište!
Počašćena sam posjetom i pohvalama. Puno mi znače od nekoga sa ONAKVIM vrtom! |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Bila sam ti jučer tj danas rano u vrtu, da uzvratim posjetu !! Ali bila sam preumorna napisati komentar i ostaviti trag ! Ali danas si mi prva za šetnju !!Vrtova je tako puno, da sam ti u tvome samo zaželjela dobrodošlicu, ali sada ću više svračati !!
Miško, žuti maslačci-mali pačići, vrijedan i pametan sin jedinac, slakić na špagici, Beni, seoska inspekcija, 12 vrsta tikvica koje prkose suši, prekrasne ruže..... baš sam se našetala i nasmijala komantarima !! I veselila s tobom tvojoj radosti i ponosu !! S veseljem ću pratiti tvoj vrtek, sve je ljepši !! I postaje vrijedan divljenja !! I truda !! Lijepi pozdrav ti ostavljam !!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mit o Pepeljugi, ha?
|
|
![]() |
|
Molit ću lijepo ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikice
![]() Da neću biti dosadna s tikvicama? Je da ih volim, ali to su ipak samo bundeve. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |