Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ksan & Bilje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ksan & Bilje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 38>
Korisnik
Poruka
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 10:04
Moon, Mari 5510, Maris 40 hvala vam na posjeti i na lijepim riječima za moje cvijeće  smile78
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 15:17
Pregledala sam cijelu tvoju galeriju i imam pitanje,spavaš li ti ikada? Cvijeće ti je prekrasno ,ma i sve ostalo,čujemo se ......
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2012 u 18:30
prošetala sam tvojim vrtom posebno mi se svidjela okolina  gdje se nalazi taj tvoj raj na zemlji cvijeće je prelijepo a saksijice koje sam izrađuješ su mew posebno zainteresovale, od čega ih radiš smile79
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2012 u 19:50
Krasno Ksan,dalije -prkosi- hibići-ciperus..... adam sa bebicom....Thumbs%20Up
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2012 u 21:12
Prekrasno cvijeće, posebno su mi krizanteme zapele za oko.
Lipik
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 09:13
Originalno poslano od člana OSica OSica napisao:

Pregledala sam cijelu tvoju galeriju i imam pitanje,spavaš li ti ikada? Cvijeće ti je prekrasno ,ma i sve ostalo,čujemo se ......

OSica dobro mi došla Smile naravno da spavam, ovih dana odmaram i više nego bi htjela, a moje cvijeće i dalje je prekrasno Smile ali i trava prekrasno buja Confused

Originalno poslano od člana Fany54 Fany54 napisao:

prošetala sam tvojim vrtom posebno mi se svidjela okolina  gdje se nalazi taj tvoj raj na zemlji cvijeće je prelijepo a saksijice koje sam izrađuješ su mew posebno zainteresovale, od čega ih radiš smile79

Fany hvala na posjeti i lijepim riječima Smile posude su rađene tehnikom papir cementa i možda će ponovno biti koja na zimu, sad jednostavno ne stignem Embarrassed

Anđelkad, Ljiljuš - hvala smile78
Lijepo vas nje vidjeti, hvala vam i dođite mi opet  smile79

''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 09:34

Još jedna bebica izlazi Heart

Ovo su pelcići od ove godine, svi su se lijepo primili. Hvala vam Sanja, Dmirce smile78

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 09:48
Malo sobnog cvijeća na tuširanju  Heart Nema ih puno jer mi je u kući dosta tamno pa nemam baš uvjeta Unhappy

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 09:58
Ne zamjerite na neredu  Embarrassed

Ovoga sam nedavno dobila od kolegice više nije imala mjesta za njega - kako sam veliki Heart

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 10:03

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 10:10
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 10:25
Ju-huuu!  smile213
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 10:27

Ipak je mjehurica!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 10:34
Ja ću samo gledati i uživati u njenoj ljepoti smile84
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 10:48
kiša smile213, tako je lijepo osvježila sve smile92
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 12:59
Nona hvala na posjeti smile78 je da, sve se je lijepo natopilo sad se fino da i čeprkati po vrteku Smile
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 13:01
Ispod ovoga se digitalisi pokušavaju izboriti za  malo svoga prostora Embarrassed utući će me Dadinica ako mi skiknu Wacko

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 13:17
Ruže i prkosići, baš su pravi šarmeri,a mjehurica...ja je još sanjam...sijala i nije nikla...a doći će i ona na red da joj se divim u svom vrtu....
...mislim da digitalisima neće biti ništ, itak nije njihovo vrijeme...nek odmaraju pod nogama tagetica!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 23:37
Sve ljepše i ljepše je u tvom vrtu.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 22:54
Eto i ja sam malo bio kod tebe i sve ti je
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.