Voštani cvijet - Hoya |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 25> |
Korisnik | |
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znači, trebam čekati a živaca sve manje, hmmmm.....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Tajči to ti nitko ne može reči, jer neke hoje nikad ne procvatu. Mojoj susjedi je odmah prve godine, a mislim i Triši kad sam joj poslala pelcer da je procvala.
Ovu drugu hoju u životu nisam vidjela, ali prekrasna je.Moja je još u 10 mj.imala cvijetiće, ali kad je zahladilo nije procvala. |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
da li mi ože netko reći kada hoya prvi puta cvate, imam je cca 2 godine a oš nije cvala?
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Hvala ti,ovo sa šarenim lišćem nije hoya to ti je scindapsus,a da je tako skupa? Znači bogata sam
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Jaco imaš pravo malo bogatstvo
![]() Je su li ovo obadvije Hoye? Nedavno sam kod kaktusara (to sam već pomenula) vidjela Hoyu variegatu, imala je samo 2 listića i koštala 13€ ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Ljepotica |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() |
|
![]() |
|
Hoya linearis
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Prekrasna je ova puzavica.
Pčelica čuvam jedan pelcer za tebe. |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
hihihih , draga Tatjana, znam da hoja i klimatis nisu iste biljčice !! A
![]() OK, hvala ti za odgovor !! Jedva čekamo cvijeme cvatnje !! Lijepi pozdrav ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free hoja i klimatus nisu iste dvije biljke, samo je povremeno pošpricaj, dohraniti isto, ja najviše dohranjujem za vrije cvatnje i onda kad prestanje cvatnja, tako da ima hrane za nagodinu da cvate
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Moja hoja, (Klimatis ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us samo se zarotirala na južni prozor, i vidim da joj kupanje u toplim zrakama sunca kroz žaluzine jako odgovara, počela je tjerati puno mladih grančica i listića a mislim...zbilja mislim da tu i tamo, naznake zakašnjelog cvjetanja !! Nadam se, od srca, jer...... mojih 5 hoja nije cvalo, a neke su u mene i 3 godine !! I sada, nakon ovih postova o zalijevanju ,kupanju u vodi i štedljivijeg zalijevanja i špricanja....kaj da radim ? Špricanje po žaluzinama i staklu ne dolazi u obzir ! A zalijevanjee...obilnije ili štedljivije ??? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
bebolina, baš si je ucifrala
![]() i kod mene je ista situacija još nema cvijeta, a posadila sam je 2010, lijepo se razrasla al valjda je još mlada za cvjetanje...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Svakodnevno je počastim s malo vodice po listovima, pogotovo po ovoj paklenoj vrućini kad sve skapava. Vidi se po njoj da je full zdrava i jedra, jednom će već procvast. Ako bude koja biljčica viška kod tebe
![]() Baš si
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebiolina mislimda aove godine nećešimati cvijet, jer njena sezona se blioži kraju, dalje je dobro prihranjuj, spricaj bar jednom tjedno jer listovi se suše i od temperature, i nadam se da češ druge doine imati cvijet, ja sam zapelcala nekoliko pelcera, ako hočeš pošaljem ti jedan ili dva.Mojoj susjedi bacila ju je van, i ipak joj je bacila jedan cvijet.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Svaka cast bebolina.....imala si posla pune ruke... ![]() |
|
![]() |
|
Bebolina, super je , čak da si objesila s plafona premas dolje jednu kuku, i na teglu stavila špagu za objesitit bilo bi isto dobro, sada je ne diraj.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |