Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 334335336337338 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2012 u 00:08
drago mi je da si opet aktivna sa slikama morsko cvjetnog ugođaja divno ti je cvijeće a začuđujuće kako lijepe kate uspijevaju kod tebe
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2012 u 09:51
predivno , uostalom kao i uvijek a lijepe kate su prekrasne smile113
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2012 u 16:14
Draga Lantana,
Po stoti se put vraćam tebi,sve me podsjeća na tebe i sve tvoje,dobro da je pala kišica,jer su i biljke bile žedneWink
Moja-tvoja lantana prekrasna je.Smile
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2012 u 19:17
Dobro nam se vratila sa morsko-cvjetnim ugođajem! E sad znaš da nam triba barem jedna dobra doza slikica iz tvog prilipog vrtasmile78
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 14:38
Prelijepe slikice si nam poklonila, svaka ima nešto posebno u sebi, svaka budi prelijepe uspomene, sječanje na predrage ljude koji su ti gacali lani po vrtu !!

Ova lijepa kata je posebna, prelijepa ali nije takva da bi zbog nje zaboravila tražiti slićicu moje stazice iz tvog vrta, gdje caruje moja žuta-senekio !!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 22:57
Kad god se zaželim mirisa mora i mira za dušu, ja svratim u tvoj vrt. Ne ostavim svaki put trag... ne želim pokvariti sklad. Ipak, ovog puta ostavljam pozdrave...
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 23:39
Kao prvo hvala svima koji šetaju mojim vrtom, ja nikako da uhvatim malo više vremena, tu i tamo malo pogledam vaše vrtove, ali ništa ne pišem jer mi je kompjutora preko glave. Ove jeseni imamo puno kongresa, sve doktori, farmaceuti, apotekari, fornzičari, kompjteraši, ali nikako da dođe netko sa cvijećem LOL ili barem s nekom lakšom temom, da bude ležernije i oku ugodnije.

Danas sam se naslikala, bilo je lijepo vrijeme i moj je vrt poslije nekoliko kiša doslovno živnuo, iako je još vruće i mnogi se još kupaju, pa evo malo Wink slika iz morsko-cvjetnog vrta

Lantane su se razbujale

Margarete

Masline su rodile ko nikad do sada

Abelia cvate od proljeća

Još par dana i procvast će PODRANEA

Bacopa

i ...

Plumbago

Meni se čini da je ovo šafran i njemu se poremetilo

Gazanie i alysum

Bugenvilia

Lijepe kate

Prkos

Abutilon

Leonotis ima cvjetove krasne narančaste boje

Ima još, ali za sada vas svih puno pozdravljam sa slikom cikasice koja je ove godine opet izbacila 20-tak novih listova

život je more
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 23:43
prekrasne slike tvog vrta smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 06:16
Divno i predivno!! Nedostaješ na forumu, ali oduševiš ovako divnim slikama kad god dođeš..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 07:30
Uvijek i iznova se divim tvojem vrtu!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 08:37
Nadam se da ćeš biti malo više sa nama.

A vrt? Krasan kao i uvijek. Bujan, šaren. Eto što znači dobro odabrati biljke koje se prilagode na vrućinu i sušu.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 11:31
Podijelila si sa nama prekrasne sličice najljepšeg morskog vrta, iz sječanja si povadila njima i sličice  naše šetnje uživo tvojim vrtekom pred točno godinu dana !!  Neznam da li sam više uživala pred godinu dana, kada sam to vidjela uživo ili sada, kada gledam djelove vrta na sličicama kojima smo šetale !!

A sada te lijepo molim, popni se ovim stepenicama i odvedi me do mjesta o kojemu sam sanjala od prvog virtualnog ulaska u tvoj vrt koji me očarao !!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 13:02
Kao i uvijek: prelijepo....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 13:38
Setala sam i prije i očaralo me ali moram priznati dada kad sam se uključila na forum gledala sam samo desetask zadnjih stranica  ali vidim da ću se ovdje  morati vratiti na početak da vidim stvaranje ove ljepoteClap
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 14:43
I opet sam se nauživala ljepote tvoga vrta .
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 14:45

Ajme prekrasno, stvarno sam uživala!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 15:10
...ajme, koje li ljepoteStar...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 16:58
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 17:13
Ko iz časopisa!
Onaj tvoj zid mi je...ma, ostala bez riječi!
Napisala si  , bakopa, i poslije i...taj i i mene muči što je..niko nije još identificiral tog plavog ljepotana!
Nadam se da će kod tebe neko napisati ime!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 18:01

Ljepota koja se nemože zaboraviti,hvala ti što si mi opet,pa bar u mislima,pustila maštu na volju,i doživljaj da sam opet kod tebe,sa tobom,tvojim suprugom,i svom tvojom ljepotom koja te okružujeClap

[/QUOTE]
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 334335336337338 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.