Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće- moj dnevnik radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće- moj dnevnik radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 19>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 09:46
Nastavak slijedi poslije...

Sada moram nešto i raditi...
smile217
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 10:01
smile186Pa to je prediiivno!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 10:23
Pa eto...trudim se da bude lijepo....Tongue
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 23:16
Prekrasno! smile141
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 23:25
smile55Bravo za tebe i biljčice!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 09:37

Proljeće ti si kriva što i ja imam bakopicu, ono plavo si ludilo uslikala, predivno.

Ne znam kako ćemo bez tebe kad dođe ljeto.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 10:03
Proljeće će biti tu u sve dane života svog...

Ja sam nezamjenjiva ako niste skužile,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 10:42
Kako je lijepo otvoris komp i zapljusne te tolika divota i krasota samo nam jos  mirisi fale pa smo o.k., ali delaju on i vec na tome......
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 10:45
Prekrasno.Ove plave surfinije su fenomenalnesmile94
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 10:47
Trišina noćna frajla, bude ona u redu!!!

Sukulenti u staroj maminoj tavi!!!

Silvekino cvijeće

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 10:52
Još cvijeća od Silvek

A sada opet od Shashe...
A ovaj je krenuo kao lud... baš je lijep...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 10:55
Kućna sreća od Silvek...

A ovo su trenutci inspiracije...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 10:56
I nešto kućnog...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 10:58
Sve u svemu, nisam ništa radila osim što sam obišla svoje ljubimce i zalila ih...
Sada čekam cvjetanje...
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 22:22
Crveni trenutak inspiracije je prekrasan! Baš mi je drago što se peralgonija "primila". Ako staviš praznu teglu s zemljom pokraj kućne sreće i staviš obe grane što vise na zemlju te zalijevaš, uskoro ćeš imati još jednuWink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 22:29
Proljeće sve izgleda super, a drago mi je za noćne frajle.
Ovo što SilveK kaže je ideja za 5, to radim s nekim biljkama u vrtu, ali tegla do tegle-tako jednostavno.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 09:10
Silvek hvala ti i za cvijeće i za objašnjenje za kućnu sreću...to ću sigurno napraviti.

Sada me nešto drugo interesira: kako se često treba zaljevati i kada će biti onako fino gusta, što često viđam na slikama???

Ja to sve mogu naći na netu ali mi se čini da ćeš mi ti to bolje znati reći, jer sve do sada si pogodila!!!
Ha, i moraš znati kada si cvjetni znalac
smile79

Triša, stalno ih pregledam i jako sam sretna što su se primile...

A sada opet pitanje:
nikle su mi i one iz sjemena u tegli, pa me interesira kada ih treba presaditi ili da ih ostavim u toj tegli???
smile78
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 19:48
Nikako da velim,i moja belagonija od Silvek se super drži.
Biljkice su ti krasne,no onaj pajasmin poreži.Sve što je suho odreži tako da prije potjera.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 20:02
Proljeće ne znaš kako mi je to drago.
Presadi i one iz sjemena, ali kad budu imale bar četri listića, sa dva su premale.
RIJEKA

Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 20:54
.....ma je to vazi za se biljkice da se presade tek kad imaju bar 4 listica ili ima jos kakovih "pravila"Approve
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.