Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 114> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ana i te kako je zadovoljno a i ja,nažalost ne znam kako se zove ali je nekako skroz čudna kod mene. Ruža od koje je zapelcana je narančasta a ova moja vidiš kakva je! |
|
![]() |
|
Drago mi je alad,dođi mi opet! |
|
![]() |
|
A što da ti kažem Mari? Zna ona da kud god krenem moram proći kraj rasadnika a ne stati bi bija grijeh,znaš ono " ma samo da vidim što se nudi" Mogu ti reći da sam i sebe samu iznenadila tim stabalcima a tek kad krumpirko procvita za koji dan ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Sve ti je lijepo,a datura mi je najljepša.
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Vojskica cvijeća zadovoljno raste i buja kao što vidim... kako i nebi kad ga tetošiš ... Prekrasno ti je sve
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vidi se da je i tvoje cvijeće zadovoljno s promjenom vremena pa je živnulo, a puno toga prekrasno cvate. Znaš možda kak se zove ruža na prvoj slici?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
predivno sam prošetala kod tebe .datura mi je posebno lijepa
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
samo živo
![]() lijepo rascvjetano kod tebe ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga moja moram nisam ti ja kućni tip,znaš ti mene ![]() ![]() ![]() Ima sjemenkica koliko god oćeš,ma ima trenutno 30ak ćahura na njoj |
|
![]() |
|
Sad je datura stvarno veličanstvena ali se jadna i napatila ovo lito nije mogla čestito ni cvit iznnjedrit . Adam je sad minijatura kakav je bio prošlu god. Smisli neku formulu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Sara,ma solanum je stvarno dao maksimum od sebe ove sezone i svakim danom sve više cvita, ma zar plavi cvit može falit? |
|
![]() |
|
Šetaj ti draga dobrodošla si! |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ženo nemoj više iz kuće bankrotirat ćeš nastaviš li s ovim tempom trpat košare s ........ neću imenovat jer je sve jasno iz sličica. Datura
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A joooooj, datura me oborila s nogu( tj sa stolice), a tvom Adamu bih jako rado bila Eva
![]() A što se tiče kaktusa, moramo smislit nešto da tu cifru od "samo 20-tak" dignemo na nešto višu razinu ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...predivno cvijeće, draga anđelkad
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
![]() |
|
" Imaš ti pravo- samo se stvorilo! A što ću kad su mi rasadnici "uz put" kud god krenem,pa red je stati i vidit što se nudi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Eee, hvala na časti!
Negooo, čini li se to meni ili kod svakog slikavanja stvarno vidim sve više toga? To se samo "stvorilo" tamo? Šalu na stranu. Anđo nižeš same ljepote, bravo! |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |