Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 112> |
Korisnik | |
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretno u mirovini
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Draga Kiki, na žalost neću doći. Jedva čekam tvoj dolazak na Silbu, i da vidim stolicu u novom izdanju...
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Drage cure,hvala na lijepim željama.U vezi stolice,sve ovisi hoće li uspjeti namakanje.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Sretano i dugo uživala u mirovini!
Dakle, sad očekujemo još više divnih radova!
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ajme,prvi tjedan prošao u trenu uz obaveze,ali čim zahladi polako počinjem.Za razliku od prošle godine, ideja,salveta i repromaterijala ne nedostaje.
|
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
nadam se da će uskoro zahladiti... ![]() i da ćeš u tjednima koji dolaze imati što manje obaveza... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
šteta
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PRIJE i POSLIJE - moja najdraža zanimacija.
Ormarić za ključeve ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
preeeedoooobroooo... ![]() ormarić je vrlo zanimljiv, al tek sad kad si ga izmejkoverirala (pazi izraza ![]() zasjajao je u punom sjaju... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
svaka cast od nista si napravila NESTO
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
wooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
![]() |
|
Hvala cure.Nije me dugo bilo.Nadam se da ću sada nastaviti življim tempom.Imam planova i materijalaaaaa!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
ovo je preeeedivno
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Prva liga
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Jako mi se sviđa
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Baš je simpatično.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Genijalno Kiki - makeover uspio 300%, bravo
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Baš je pristao u mamin prostor.U ogledalu se vidi na suprotnom zidu vješalica uz koju baš paše.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Baš se dobro uklopilo |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |