valliSa - moj kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasno valliSA
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
sarita hvala
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
šteta što češće nisi ovdje... prekrasno i posebno, kao i sve tvoje boce... ![]() ![]() čime patiniraš? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Hvala Klara,rijetko sam ovdje jer ne radim puno.....najcesce patiniram bitumenom ali ova zadnja je patinirana sa uljanom bojom.....
|
|
![]() |
|
![]() Ovo je iprobavanje nove tehnike.....casa nije lakirana i u stvarnosti izgleda puno bolje..... |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Ovo je predobro kojom je tehnikom rađena flaša na strani prije
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
dalija hvala
![]() pravi naziv tehnike ne znam, ja je zovem "kamena cipka".....vidila sam neke radove na netu pa se i sama okusala.... |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Tako nešto radi Bugarka, ja mislim da je, ali itvoji radovi nisu ništa slabiji od njenih, divno
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
dali bi htijela obijasniti kako si to postigla plisss
|
|
|
|
![]() |
|
Dalija napisat cu ti kako sam radila ali nisam sigurna da se ta tehnika bas tako radi....cipku sam namocila u boju kojoj sam dodala malo drvofixa, koristim takril boju za beton, onda malo ocijedis cipku i stavis je na podlogu i jos malo prstima pritiskas cipku i razvuces boju okolo...ostavi da se osusi....lakiraj pa ostavi da se osusi....onda patiniraj,ja sam koristila uljanu boju i nisam bas zadovoljna,cini mi se da mozes koristiti i kremu za cipele ili akrilnu boju....kad si cipku dobro natrljala bojom uzmi baby vlazne maramice i prebrisi rad....mislim da mozes ponovo lakirati, bar ja jesam ;)))) eto, nadam se da sam bila jasna...ja jos isprobavam tehniku....igraj se malo ;))))
|
|
![]() |
|
beskrajno sam ti zahvalna sinoč san dugo proučavala tvoju lfašicu na strani 10(sve su tvoje flaše predivne)onda san vidijela da je (pretpostavljam)na njoj rađena i 3 d ćipka sa pastom
|
|
|
|
![]() |
|
beskrajno sam ti zahvalna sinoč san dugo proučavala tvoju lfašicu na strani 10(sve su tvoje flaše predivne)onda san vidijela da je (pretpostavljam)na njoj rađena i 3 d ćipka sa pastom ispravi me ako griješim mene je ulovila sato manija pa bih htijela isprobati nešto takvo na nekom satiću
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ne znam na koju si flasu mislila....na onu sa transferom ili ovu sto sam stavila neki dan?U svakom slucaju na obe sam radila cipku sa kitom za drvo...a za to ti treba komad stare zavjese ili neki drugi komad cipke s uzorkom i kit za drvo....dobro zategni cipku i onda preko cipke navuci kit i dobro zagladi...pazi da ti se cipka ne pomjeri....odmah skini oprezno cipku i ostavi da se osusi pa onda doradjuj po zelji....
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
što se čipke tiče bolje da je deblja, jer tanka tako jako ne prima, zastori isto ostaje samo malo,tako je svejedno kat za drvo ili za zidove, mislim da su skoro isti, a ja sam uzela od kile, pa sama radim tako mi je i lakše modelirati,
Javi se poslala sam ti poruku na pp, izvadila sam dosta radova pa da ti pošaljem |
|
![]() |
|
Tatjana nisam ovdje primila nikakvu poruku....a ako mislis na onu na fb na nju sam odgovorila ;))))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nema ti premca u čipkanju
|
|
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Prekrasno,
![]() |
|
![]() |
|
cure hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Famozna boca!! Čipka je tvoj ručni rad?!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |