Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 80> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
|
Ja ima jednu biljku koju sam kupila prije 2 godine. Visoka je oko 2m, ima y, pa ipak nije cvjetala
![]() Najgore je što ne znam koja je, jer je oznaka nestala pri unošenju ili iznošenju. |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Da,Makk ovo je najmanja biljka koju imam.To je od reznica onih starih,koje sam sadila u baštu,obične roze i žute..One velike biljke uopšte nisu cvjetale,a razlog je taj što sam često bila odsutna i nisam imala vremena da im dajem hrane i vode koliko žele..
|
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
|
Vidim da je biljka malo veća od cvijeta. Dobro da je uopšte cvjetala .
![]() Radijem se tvom popravnom. |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Kod mene su cvjetale samo ove obične roze brugmansije..Ove godine skroz sam ih zapostavila bila
![]() ![]() ![]() |
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
vesna277 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 134 |
|
![]() |
||
Nestati ne znači i izgubiti
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Makk, ne vjerujem da je netko namjerno deaktivirao link iz tvog potpisa, to se jednostavno događa, pogotovo ako odeš u svoje postavke profila. I meni se često dogodi da mi nestane ova animirana čupavica u potpisu, tad uđem u svoje postavke i ponovim gradivo.
Pokušaj i ti to napraviti, vidjet ćeš da će se link ponovo otvarat.
Svi ostali koji žele pogledati taj prekrasan blog, jednostavno kopirajte link i smjestite ga na pretraživač...sigurno otvara
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
|
Makk daj molim te i meni posalji link koji je bio.
|
||
velika gorica
|
||
![]() |
||
|
Ovaj link što je dala bebolina,to nije brugmansija to je sasvim druga biljka,koju mješaju sa brugmansijom a ništa zajedničko nemaju.Tu biljku ima makk i htijela je pokazati kako izgleda..Znači na bebolininom linku je Iochroma australis,ili trubica kako je neko zove..
|
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Meni radi link što ga je dala bebolina...
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
|
Da,i nije dupla ljubičasta..Ja koliko znam ne postoji(još uvijek),dupla ljubičasta brugamsnija,samo datura..Mak,link ne radi,ali sam gledala kod tebe na blogu tu biljku ,prije :D
|
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Predivne su!!Makk ove tvoje duple pogotovo,moje ni c od cvijeta.Da mi je bar vidjeti koje imam,one duple od tebe :D
Vesna jesi li sigurna da je to brugmansija.Ja koliko znam ljubičasta dupla samo datura ima ali ne i brugmansija?Ispravite me ako griješim... |
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
|
![]() Ja tebi reznice bijele, žute i roza
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
vesna277 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 134 |
|
![]() |
||
Nestati ne znači i izgubiti
|
||
![]() |
||
|
Hvala cure
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
@makk, prekrasne su
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Zaista jesu!
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Makk, prelijepe su....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |