Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 96> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajde da malo dignem temu:
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dijana, pogledaj svoj aranžman koji si zaboravila:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma vidjela sam ih, samo što kod tebe toliko toga ima, jednostavno nisam sve stigla otkomentirati.
A posadi ti njih na jednom mjestu, samo ubaci još ponešto što se slaže s njima, ma imaš ti stila, uradit ćeš to kako treba. |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I meni se sviđaju ovako kako sada jesu . . . . .. . ali ovako se ne vide !! A ja ih hoću sve na okupu i po mogučnosti na vidljivom mjestu !! Glikice, pa jesi li ih ti uopšte uspjela primjetiti kod mene kad si bila ? Nisi, eto !
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Potpisujem sve kaj je Glikica napisala - mani se tvoje sviđaju baš ovako kako su sada. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Free imaš krasne i zdrave čuvare.
A ova slika što si ju stavila, vidjela sam ju već, i mogu ti reć da mi se to na prvi pogled jako dopalo, a poslije sam zaključila da mi se ne sviđa. Nije mi prirodno, fale mi panjevi, pokoji veliki kamen, možda pokoja yuca.....eto ode ja u elaboraciju do u nedogled, al tako bih ja napravila. Konačno ko mi brani, imam sve to što sam nabrojala a imam i prostora, bravo Free, fala na ideji. |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Evo i malo mojih čuvarkućica !!!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A sada idu sve na jedno mjesto, i voljela bih da ispadne upola lijepo kao ovo: ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Svaka čast na originalnoj ideji
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Hvala devojke ! Da ste mi samo videle nokte posle sadjenja i to na par dana pred vencanje
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
mimar....ti si uvijek originalna
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je stvarno originalno, bez premca ! Bravo, bravo !
|
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovo još nigdje nisam vidjela, svaka čast, prekrasna ideja ! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Dugo smo MK i ja razmisljale sta pokloniti gostima na njenom vencanju a da to nisu uobicajeni medenjaci, bombonice, zahvalnice i sl. i odlucile se za 200 cuvarkuca u saksijama od terakote.
Spremne za put do Beograda ![]() Ovako su izgledale aranzirane na stolovima ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Da ponovim pitanje, da li ove cjevaste čuvarkuće ( zadnja slika kod mojih) može prezimiti vani ili da ju maknem na sigurno ?
|
|
|
|
![]() |
|
Kamenčići su od Samoborke, pakirani u vrećama i ima ih u različitim bojama. |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...bome su i ovi lijepi, Glikica
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Prekrasni su, baš su se svi lijepo oporavili od kada je zahladilo i pala kiša. |
|
|
|
![]() |
|
Moji su malo "divlji", ali došli s k sebi nakon one žege:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...Puffy, Anastazija, predivni primjerci krasno smješteni
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Anastazija, lijepi čuvari i super ušminkani
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |