Aeonium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 41> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glikica stvarno je prekrasan primjerak.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Aha, Pčelice, sve ovako u kompletu stiglo od Beboline kao "pozdrav iz Rovinja " Ne diram ih do proljeća, imaju odličan suživot.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Glikica ovaj je baš zanimljiv
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
vidite u šta sam se ponovila ( bebolina
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
predivno... ma druga riječ niti ne postoji !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
HM !!!
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
da, sad jako raste i buja, ali isto tako gubi onu zgusnutu formu rozete i onu svoju "crnu" boju. Listovi su im prorijeđeni i zeleni, samo vanjski su još tamni.
|
|
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
Samo da dodam ( da ne slikam svaki čas) kako je krenuo, raste k'o blesav, na očigled. I još je vani.
|
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Bravo.. ja sam primjetila da su i moji počeli ponovo baš bujati sad kada više nema onih vrućina... puno su lijepši i naočigled rastu.. Očito im paše ili proljetno ili jesensko vrijeme više, pa takve pothvate treba tada i raditi.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Evo baš sad gledam, kupila sam ga 11. kolovoza i nakon par dana ga odrezala, ovo sad su već lijepi mladunci na njemu, pa i nije tako sporo. Ide to brzo, samo smo mi valjda nestrplivi !
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Super glikica, to mi se čini baš brzo. Netko naprijed je rekao da se dugo čeka...ovo daje ohrabrenje
|
|
![]() |
|
Nakon što sam ga "skratila za glavu" evo ga tjera pet mladih
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bravo Moon sad imamo iste kak bi klinci rekli ! Presladak je ! Za njega sam primjetila da voli puno manje vode i ne jako sunce. Ali ga možeš malo sunčati kad je slabije sunce , pa će ti isto dobiti lijepu bojicu .
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Ma presladak je, naravno da će narasti !
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |