Zlatna trubica – allamanda cathartica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Moja velika allamanda se može sakriti pored ove dvije malene. Još uvijek su noću u kući da ne nazebu. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina,hvala
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Prezimimo je u zatvorenom prostoru na temperaturi 15°C. Za sad je ne orezuj nego čekaj proljeće, tada će vjerovatno biti poneki suhi vršak za rezanje.
Neka te ne zabrine ako počne odbacivat listove, tad jednostavno smanji zalijevanje i ukini prihranu do proljeća.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Baš mi je drago da me poslušala....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Prekrasna je, molim te reci mi kako se ona sprema za zimu,dali topla ili hladna prostorija, dali mora biti puno svijetla,koliko je odrezati jer moja je mlada i visoka 4o cm
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Bebolina, sretno s uzgojem i cvjetanjem.....žute ljepotice....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Štefice prekrasna ti je rascvjetana allamanda. Ja sam je prošli tjedan kupila na Floriani od gospođe iz rasadnika u Vodnjanu. Kupila sam žutu, ali imali su i jednu u nekoj čikolada boji. Dok sam se ja odlučivala prodala se je...Nema veze sad imam žutu, možda druge godine tu drugu...
Bebolina žao mi je da tvoja nije cvjetala... ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Štefice prekrasna ti je rascvjetana allamanda. Ja sam je prošli tjedan kupila na Floriani od gospođe iz rasadnika u Vodnjanu. Kupila sam žutu, ali imali su i jednu u nekoj čokolada boji. Dok sam se ja odlučivala prodala se je...Nema veze sad imam žutu, možda druge godine tu drugu...
Bebolina žao mi je da tvoja nije cvjetala... [IMG]smileys/smiley7.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley7.gif" align="middle" /> |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Štefice, stvarno ti je divna, koja boja ! A još puno pupova, dočekat će i mene da ju vidim uživo !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |