Stari Grad- Hvar |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
romira ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 21:43 |
Duga vala, ulaz u SG
![]() Zora
![]() Bonaca
![]() |
|
la vita e' bella
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
romira ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
la vita e' bella
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Nisam nikad bila na Hvaru! Zora je prekrasna!
Jedva čekam još sličica! |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Prelijepe slike. Zora je posebna.... |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Romira,divno! Imala sam stan na Hvaru, u Kriznoj luci, i bila ne samo leti,vec i preko zime nekoliko godina. Tvoje slike su mi vratila secanje na mesto koje podseca na raj, na divne ljude koji zive na otoku,na nezaboravne trenutke koji ce zauvek ostati u mom secanju. Danas si izmamila suzu u mom oku, ali onu radosnicu,kao kad posle dugo godina sretnes starog prijatelja. Hvala ti! |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Svima Vam hvala
![]() Biskupija
![]() Sveti Stipan
![]() na zidu..
![]() slabo ribe
![]() Tvrdalj
![]() a triba se i odmorit malo
![]() ![]() |
|
la vita e' bella
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
kavica
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
HVALA, HVALA -predivne fotkice. Kažu ljudi da nije teško lijepo slikati nešto što je prelijepo no treba imati oko pa vidjeti ono prekokrasno
![]() |
|
![]() |
|
Staro...
![]() Obnovljeno...
![]() Lipo...
![]() |
|
la vita e' bella
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
la vita e' bella
|
|
![]() |
|
Kalete
|
la vita e' bella
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Romira, pa tek sam sad detaljno pregledala. Sve su slike super, prekrasan grad, ali i detalji.
Pošalji nam još koju razglednicu.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Divno, divno, predivno - izazivaš mi vrtoglavicu
![]() |
|
![]() |
|
Ribar plete mrižu svoju ......
![]() prve laste...
![]() prve laste II
![]() Oseka
![]() lipo i tužno
![]() |
|
la vita e' bella
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš je lijep
![]() |
|
![]() |
|
¨Jesi li vidjela Romira koliko je školjkica ostalo nakon što se more povuklo, nabrojala sam puuuuno!
|
|
![]() |
|
dada ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
ajme Romira, tek sad nasla ove tvoje slikice na forumu, a ja totalni zaljubljenik u Hvar
![]() kad god uzmognes stavi koju slicku a ja cu svako jutro provjeravat jel ima sta pa da mi dan lijepo zapocne ![]() inace, imam family u Starigradu i svake godine navratim. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |