Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ksan & Bilje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ksan & Bilje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 38>
Korisnik
Poruka
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 19:53
Dadinice danas sam počela praviti novi bebičnjak, opet sam iskamčila nekoliko pelcera Embarrassed
Kamenjar, Anđelkad  smile79
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 19:59
I ja ti uvalim još 2-3....
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 20:06
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

I ja ti uvalim još 2-3....

smile213
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 20:13
Malo sam se dala u razmišljanje i mislim si zar još ima toga što nisam pokupila od tebe  Wacko
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 21:00
Kod mene si dojurila i odjurila. Nisi stigla ni pogledati ima li što za tebe.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 21:04
bit će nagodinu hrpa cvjetića kad se ovaj bebićnjak razbuja, ruža je divna, a adam toliko beba izbacio za ne povjerovati
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 21:22
Originalno poslano od člana dijana7566 dijana7566 napisao:

Već me je sramota i tražiti Embarrassed  ali ti si mi blizu pa to uvijek stignem napraviti smile78
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 21:42
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

bit će nagodinu hrpa cvjetića kad se ovaj bebićnjak razbuja, ruža je divna, a adam toliko beba izbacio za ne povjerovati

Ja se nadam da će od bebica ipak nešto preživjeti, daleko je proljeće. A adam kad sam ga dobila ljetos izgledao je da će umrijeti a vidi ga sad Heart

Moon hvala na posjeti smile79
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 21:45
Originalno poslano od člana Ksan Ksan napisao:

Već me je sramota i tražiti [IMG]smileys/smiley9.gif" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />  ali ti si mi blizu pa to uvijek stignem napraviti [IMG]smileys/emot133.gif" align="absmiddle" alt="smile78" />

Vodiš i mene?
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 00:39
Ja sam za, spremi se sutra dolazim po tebe smile211
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 07:27
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Originalno poslano od člana Ksan Ksan napisao:

Već me je sramota i tražiti [IMG]smileys/smiley9.gif" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />  ali ti si mi blizu pa to uvijek stignem napraviti [IMG]smileys/emot133.gif" align="absmiddle" alt="smile78" />

Vodiš i mene?

Uvijek ste dobro došle! 12.10. Dolazi Nataly u Os pa dođite i viTongue
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 08:36
lijepo se provedite Clap
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 13:46
uf.....da san samo malo bliže
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 18:46
Hvala ti na predivnom druženju!!!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 18:48
Hvala tebi, svaki put nam sve boljesmile57
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 18:55
Nona, Ruža, Dijana smile79
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 18:58
Oću se i ja družiti sa vama, vidim ja da vam to jako dobro ide.....
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 19:36
Samo kaži kad, padaju kiflice!!!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 20:55
LIijepa šetnja kod tebe- ove ponpon dalije su mi preslatke
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2012 u 07:21
Ksan,evo i mene.Donijela sam mini perunike sa sela,stavila sam ih u kaliće pa kada budeš pravila kamenjar donesem ih
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.