dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 139> |
Korisnik | |||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
svaki put kad pomislis da si najgori fotograf otvori neku moju sliku
![]() |
|||
pozdrav iz Zlatne doline
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
||
Pozdrav Dijana! A svaki put bude teško na duši kad nešto moraš baciti, a njegovao si ga mjesecima, zar ne?
|
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
||
Ma divota kod tebe! A unutarnji prostor za biljkice? Nemam ga ni ja pa večina završi kao i kod tebe ode papa. Zato uvijek zavidim ovima uz more. Kod njih vrtovi lijepi cijele godine.
|
|||
Pozdrav iz Osijeka
|
|||
![]() |
|||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
||
Draga moja Ružo, dobro mi došla, gode tvoje pohvale...
Znaš, policu strateški neću pituravat... samo sam je posudila od momaka, a ako je uredim neću dobiti novu, a s tim se baš ne slažem. Sa siroticom, tako ogromnom nemam kud... ona ti raste u ogromnom sanduku od nekih pola kubika... ne bi preživila da je presadim u neki mali sud... Ali. imam zapelcano, jednu manju sam spremila, bit će dogodine opet. |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
||
Glikice
![]() |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
||
pored punog vrta tebi je i kuća puna cvijeća
![]() ![]() ![]() ....sve ti je lipo lipo lipo .... i... nije mi jasno zašto bacaš siroticu?? |
|||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|||
![]() |
|||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
||
Ma samo uživaj !!! Kad ti na proljeće dođem želim vidjeti divotu od vrta !!!
|
|||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|||
![]() |
|||
||
Izvinjavam se svima, prvenstveno Glikici, ja sada tek vidim da uz slike brugmansija i hibiskusa nisam napisala od koga su poklon!
Da se ispravim - Glikica mi je darovala brugmansije i hibiskus, Štefica N mi je poslala zapelcane rueliu i plavi leptirić, a ja sam ih zaboravila uslikati... a oba grma vrijeska su mi darovali moji dragi gosti Ksan i njen dragi! |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
||
Da draga Glikice, zahvaljujući tebi imam sada i brugmansije i hibiskus!!!
I mojoj sreći nema kraja ![]() ![]() ![]() Čitav dan cupkam i pjevušim, čak je i mm zbunjen, a njega nije lako zbuniti... |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
||
Ju, što ti svašta imaš !?!
|
|||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala Bebolina
![]() Nadam se da ćeš je brzo nabaviti! |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala Mari
![]() |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
||
U Varaždinu!!! Vidjela sam je kod Lovre u vrtu, a ona mi ju je kupila i okrenula nebo i zemlju i zaposlila obitelj da mi je dostavi... A sad je imam... ![]() ![]() |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
||
b aš si vrijedna
![]() |
|||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Mali Kktus, hvala na posjeti i na komplimentu mojim biljkama.
Svaki put mi bude tako žao kad neki cvijet moram baciti, ali prostor...Na sreću, uvijek je zapelcam! |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
||
DOGOVORENO!!! |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
||
Kažu da podnosi do -30 čak! A cvijeta sada, u ovo doba kada sve polako odumire... A tako je nježna!
|
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |