Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2012 u 10:30
svaki put kad pomislis da si najgori fotograf otvori neku moju slikuCool
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2012 u 11:10
Je imaš pravo. Zato mi je još sve vani i ništa još ne bacam
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2012 u 21:54
Evo i mene u šetnji tvojim tj.gazdaricinim vrtom ali dok ga njeguješ tvoj je i ti to jako uspješno radiš  stvarno si svega lijepoga nabavila i usadila i pravo imaš kada kažeš da kada se probudiš voliš vidjeti rascvijetanu gredicu ispred sebe i ja tako mislim odmah  jeSmile  i dan ljepši
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2012 u 23:24
Dobro mi došla Blue sky! Lakše nam je boriti se sa životom kad smo okruženi ljepotom, zar ne?
A cvijeće širi pozitivnu energiju...
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2012 u 23:31
Eto malo sam se i mogu ti reči ima tu svega zanimljivog i sve je imaš čak i neke biljke iz moje mladosti
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2012 u 23:39
Dobrodošao!
Koje su to biljke, odaj tajnu! Možda su to biljke i iz moje mladosti...
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2012 u 20:29
Ja neću ponavljati jer je sve rečeno samo smile120
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2012 u 21:51
Pozdravljam te Aralija!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2012 u 19:41
Jedan od njih je ovaj puzavac
http://imageshack.us/a/img545/994/dsc0000395l.jpg nezanam dali će se pojaviti slika ili češ morati iči na adresu,a vidio sam i palmicu
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2012 u 20:30
Aaaaaaa, ne znam mu pravo ime, kažu mu sobni bršljan, amoja baka ga zvala pačja noga. Nemaš? Rado ću ti poslati pelcer!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2012 u 21:51
Krasna ti je ova manekenka

život je more
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2012 u 21:58
Pozdravljam te, Lantana, u mom skromnom dvorištu
Stvarno je zgodna! Čak se i mm sviđa.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 15:46
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 16:07
To je neki sobni bršljan, moja baka ga je zvala pačja noga... Zgodan je, istina ne cvjeta, ali stvori krasan grmić. Moj je malo rijedak mojom krivnjom - ofurilo ga sunce pa je izgubio sve listove, ali obnavlja se...
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 22:54
Lijepa ti je lespedeza tako rascvjetana
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 22:59
Hvala Ana, a vidim da će biti i sjemenčica... Probat ćemo posijati!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2012 u 22:11
Svašta novog kod tebe od moje zadnje posjete,Winklijepo si ušuškala cvijeće Clap
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2012 u 22:55
Pozdrav Jaco!
Šta ćeš, moram ga ušuškati, dolazi zima, pa da mu noge ne zebu...
Kuku meni, što ne volim zimu!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
martab View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martab Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2012 u 07:00
Dadinice,lespedeze Ti zavidim.....predivno njegovana sto i daje ovaj rezultat.zebrina i ova bordo begonija su za 10!
obozavam setati Tvojim dvoristem ima tu uvek nekih divnih "primeraka"koje ostavljaju bez daha!kucno cvece je posebna prica.....sve je preljepo!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2012 u 08:01
Hvala ti draga
Sad sam malo i pocrvenila....
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.