dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 139> |
Korisnik | |
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svaki put kad pomislis da si najgori fotograf otvori neku moju sliku
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Je imaš pravo. Zato mi je još sve vani i ništa još ne bacam
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Evo i mene u šetnji tvojim tj.gazdaricinim vrtom ali dok ga njeguješ tvoj je i ti to jako uspješno radiš stvarno si svega lijepoga nabavila i usadila i pravo imaš kada kažeš da kada se probudiš voliš vidjeti rascvijetanu gredicu ispred sebe i ja tako mislim odmah je
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Dobro mi došla Blue sky! Lakše nam je boriti se sa životom kad smo okruženi ljepotom, zar ne?
A cvijeće širi pozitivnu energiju... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Eto malo sam se
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Dobrodošao!
Koje su to biljke, odaj tajnu! Možda su to biljke i iz moje mladosti... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ja neću ponavljati jer je sve rečeno samo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Pozdravljam te Aralija!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Jedan od njih je ovaj puzavac
http://imageshack.us/a/img545/994/dsc0000395l.jpg nezanam dali će se pojaviti slika ili češ morati iči na adresu,a vidio sam i palmicu ![]() |
|
![]() |
|
Aaaaaaa, ne znam mu pravo ime, kažu mu sobni bršljan, amoja baka ga zvala pačja noga. Nemaš? Rado ću ti poslati pelcer!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasna ti je ova manekenka
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pozdravljam te, Lantana, u mom skromnom dvorištu
![]() Stvarno je zgodna! Čak se i mm sviđa. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
To je neki sobni bršljan, moja baka ga je zvala pačja noga... Zgodan je, istina ne cvjeta, ali stvori krasan grmić. Moj je malo rijedak mojom krivnjom - ofurilo ga sunce pa je izgubio sve listove, ali obnavlja se...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepa ti je lespedeza tako rascvjetana
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Hvala Ana, a vidim da će biti i sjemenčica... Probat ćemo posijati!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Svašta novog kod tebe od moje zadnje posjete,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav Jaco!
![]() Šta ćeš, moram ga ušuškati, dolazi zima, pa da mu noge ne zebu... Kuku meni, što ne volim zimu! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
Dadinice,lespedeze Ti zavidim.....predivno njegovana sto i daje ovaj rezultat.zebrina i ova bordo begonija su za 10!
![]() obozavam setati Tvojim dvoristem ima tu uvek nekih divnih "primeraka"koje ostavljaju bez daha!kucno cvece je posebna prica.....sve je preljepo! ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga
![]() ![]() Sad sam malo i pocrvenila.... ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |