Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - POKLANJAM, nudim,darujem, dijelim cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

POKLANJAM, nudim,darujem, dijelim cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 15>
Korisnik
Poruka
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 11:32
Nudim sadnice lyhnisa na udomljavanje. Ako netko ima mjesta u vrtu... javite se.

PODIJELJENO!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 13:03
Dadinice,ja se javljam ,šaljem adresu na pp
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 18:24
lijepo molim ako netko ima viska za prodat ili pokloniti dvije šake nevenova cvijeta trebam u medicinske svrhe hitno
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 00:19
imam ja šalji na pp adresu smile230
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 13:07
Ako je netko zainteresiran imam sjeme crvenog ukrasnog maka

http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/ukrasni_mak/44700.aspx

i malo sjemena od ovog pakujca   (nadam se da sam dobro napisala kako se zove )

http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/pakujac/41229.aspx
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2012 u 23:49
Nudim sjeme bijelog šeboja.Molila bi ako netko ima koju sjemenku kapara.Hvala!!
Na vrh
danica41 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 80
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danica41 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 23:04
Ja sam zainteresirana za sjeme ukrasnog maka!
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 00:34
smile78
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2012 u 23:31
Treba li nekome sjeme prkosa?
Na vrh
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2012 u 16:47
tko želi ovo drvce...imam ga u dosta...lako se prima...može se izraditi lijepa živica, kuglica, ili ga šišati i formirati kao stabalce....anabistrica kako je uspjelo kod tebe???. ima maleni cvat rozo bijele cvijetiće.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2012 u 07:43
cvjetoljupčić prijavljujem se za ovaj grmić rado bi ga udomilasmile78
Na vrh
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2012 u 08:38
imaš odg. na pp
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2012 u 23:14
Originalno poslano od člana cvijetićljubac cvijetićljubac napisao:

tko želi ovo drvce...imam ga u dosta...lako se prima...može se izraditi lijepa živica, kuglica, ili ga šišati i formirati kao stabalce....anabistrica kako je uspjelo kod tebe???. ima maleni cvat rozo bijele cvijetiće.

Drži se drži, prkosi ovoj suši. Još uvijek je mali, ne cvate ali je zdrav.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
martab View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martab Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 15:24
cvjeticljubac    da li imas jos koji pelcer ovog zbunjcica?
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 16:19
Ako ima i ja bih jedan ili sjeme nje bitno.Marta ja i ti smo blizu pa moze do tebe pa ti meni.Ahahha kako ja to sve isplanira.
Na vrh
martab View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martab Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 18:13
Draga Fatka ,naravno da moze...samo ako cvjeticljubac jos ima taj grmic.pozz
Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2012 u 11:17
Poklanjam lukavice gladiola ( boje su pomješane, ali najviše ima žutih ) i sadnice irisa " Salonique "

PODJELJENO
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2012 u 12:18
Matilda, kakav je to iris ?
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2012 u 12:27
Glikica žao mi je nemam više. Inače je to ovaj iris

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2012 u 13:16
Ah šteta, baš je lijep.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,407 sekundi.