POKLANJAM, nudim,darujem, dijelim cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 15> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nudim sadnice lyhnisa na udomljavanje. Ako netko ima mjesta u vrtu... javite se.
PODIJELJENO! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Dadinice,ja se javljam ,šaljem adresu na pp
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
lijepo molim ako netko ima viska za prodat ili pokloniti dvije šake nevenova cvijeta trebam u medicinske svrhe hitno
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
imam ja šalji na pp adresu
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Ako je netko zainteresiran imam sjeme crvenog ukrasnog maka
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/ukrasni_mak/44700.aspx i malo sjemena od ovog pakujca (nadam se da sam dobro napisala kako se zove ) http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/pakujac/41229.aspx |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Nudim sjeme bijelog šeboja.Molila bi ako netko ima koju sjemenku kapara.Hvala!!
|
|
![]() |
|
danica41 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 80 |
Ja sam zainteresirana za sjeme ukrasnog maka!
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Treba li nekome sjeme prkosa?
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
cvjetoljupčić prijavljujem se za ovaj grmić rado bi ga udomila
![]() |
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
imaš odg. na pp
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Drži se drži, prkosi ovoj suši. Još uvijek je mali, ne cvate ali je zdrav.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
cvjeticljubac
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Ako ima i ja bih jedan ili sjeme nje bitno.Marta ja i ti smo blizu pa moze do tebe pa ti meni.Ahahha kako ja to sve isplanira.
|
|
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
Draga Fatka ,naravno da moze...samo ako cvjeticljubac jos ima taj grmic.pozz
![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Poklanjam lukavice gladiola ( boje su pomješane, ali najviše ima žutih ) i sadnice irisa " Salonique "
PODJELJENO |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Matilda, kakav je to iris ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Glikica žao mi je nemam više. Inače je to ovaj iris
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ah šteta, baš je lijep.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |