Povrtnjak i njegovi čuvari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 18> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam znala da je Wizadrica bolesna, nadam se da nije niš preozbiljno. Zaželi joj brzo ozdravljenje i povratak u naše društvo.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lovro, ko i svugdje, i u mom se vrtu vide posljedice suše. Samo se paradajzi, paprike i patlidžani dobro drže i zdravi su jer ih cijelo vrijeme zalijevam. Sve ostalo je usahlo, nekaj od suše, nekaj zbog toga jer su voluharice pojele korijen. Nadobudno sam posijala daikone u srpnju ali nisu ni nikunli, n aravno. Možda se probude nakon ove današnje kišice.
|
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Koliko vrsta paradajza
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
anabistrice,
napokon da prošećem do kraja tvojim urednim povrtnjakom prepunim plodovima. Ograda od vrbe me oduševila i tvoji čuvari i čuvarice, ali na žalost niti oni više ne pomažu za srne. Za pramen kose (nefarbane) sam i ja čula da djeluje. Sve ti je za 5. ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ne znam što me više oduševilo u tvome vrtu. Gdje si nabavila ovaj šuplji paradajz?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Od Wizardice. Izvrstan je za filanje, umjesto filanih paprika. Stabljika mu je jako zdrava i čvrsta i daje puno plodova. Zaslužuje čistu peticu.
|
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ane moja ovaj ti paradajzić super izgleda ! a ovo što kažeš da je dobar umjesto filanih paprika,to potpisujem!
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Jooooj Ana što je meni lijepo kod tebe....
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Ljiljus, ako te put nanese u moj kraj, bit ćeš mi dragi gost. Imaš pravo, lijepo je na mom bregu. Na bregu sam, a ravno je oko kuće. Kuća je na samom, a susjedi nisu daleko. Za mene idealan položaj, a mir me okružuje. Danas nisu ni avioni letjeli ko inače pa je bilo mirno, rekli bi "gluha tišina".
|
|
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Ana zahvaljujem ti na pozivu, svakako bih to voljela vidjeti uživo, sve ovo što opisuješ kod sebe i što sam vidjela na slikama je meni san snova. Drago mi je da uživaš u svom okruženju, uostalom imaš i u čemu!
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Anice Vizardica je bolje oporavlja se.
a blago ti se sto ti kuca na samoci mirna si od zlih susjeda :-D |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Super su ti paradajzeki
![]() |
|
![]() |
|
Svima šaljem
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Nađeš i meni jedan takav breg??? Makar i skroz malecki, samo da se maknem od ljudi kojima je sva briga kako zagorčavati život drugima.
Tvom bregu (i tebi) šaljem velku pusu! |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dadinice zar i kod tebe ima takvih ljudi?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Jutrekooooooooo! Divan, je divan Bistrički kraj!
Kak ne bi bio kad je pod njenim patronatom! http://www.youtube.com/watch?v=R3DTfpWPTn8 |
|
![]() |
|
Hvala GT, dođi i uvjeri se. Kad gledaš izdaleka, još je uvjek Zagorje zelene, ali nemreš hodati po travi jer je nema. Nema ni komaraca ali ose lete pa pikaju kad nisam oprezna. Svako tolko imam botoks
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |