Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 336337338339340 370> |
Korisnik | |
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Potpisujem Anastaziju
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Lantana imaju pravo cure kada kažu da tvoj vrt izaziva uzdahe eto i ja uzdišem-predivno
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Podranea i leonotis su ti jako lijepi. Neka ti ovakva jesen dugo traje u tvom vrtu
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ponovo sam uživala u rascvjetalom cvijeću i divnim slikama
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala svima na posjeti, još uvijek je puno posla u hotelima, ali ovo bablje ljeto odgovara vrtu, a i meni
![]() Popodne sam s guštom malo radila po vrtu. Pripremila sam malo kolaža, vrt je rascvjetaniji nego u proljeće. Apsolutne kraljice su anemone ![]() ![]() ![]() Zvjezdani raznih boja i oblika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U dobrom društvu - parovi ![]() ![]() ![]() I još jedan pozdrav iz terase s pogledom na ruže i more ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Predivan kolaž, prekrasno cvijeće....
Ajme meni, al' je i krasno tamo!!! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jedan od meni najljepših vrtova
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ove dvije zadnje slikice sa pogledom na ruže i more su.......nešto posebno.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme draga ovo je nečuveno, no to znam jer sam vidjela, čini mi se da je svaku godinu ljepši tvoj vrt.
Svratila sam danas jer smo lani na današnji dan doputovali k tebi i kod tebe prveli tri nezaboravna dana.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...neko reće...jedan od najljepših vrtova!...a uistinu, kaj drugo reći?
...žuta već cvate, i ona naša vječita dvojba, pandorea-podranea ![]() ....a jel ono poput vajgele abelia? ...joj, da mi je prošetat i pomilovat tvoje cveteke.... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ostavljaš bez daha i bez riječi. Neponovljivo!
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ovo s kolažom ti je jako dobra ideja, a lijepo si ga složila. Mora da je u prirodi vrt prekrasan ovak prepun cvjetova.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasan cvjetni mozaik
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Ovo je fantazija ,neznam dali su milijepše japanske anemone,zvijezdani,lantane,ruže i još kakva sve čuda imaš
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
maloprije sam se divila slikicama tvoga vrta na FB, ali pogled u tvoj vrt nikad nije suvišan :) svaki puta me osuševiš :)
lantane pravi grmovi, anemone predivne i raznobojne, asteri su super, onog bijelog duplog još nisam vidjela, a roza ljepotica ostavlja bez daha :) predivno draga :) |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ovo je predivno uz ovoliko boja i šarenila u kasnu jesen, vidi se zašto je Brač poseban u bilo koje godišnje doba.
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 336337338339340 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |