ajamin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 145> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga cvijeće ti je prekrasno,dipladenija je
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
tješi se... sada ćeš bar moći ponovo isplanirati vrt i bit će ljepši, drugačiji, novi...
mmmmmmm, mogu zamisliti s kojim ćeš ga užitkom dotjerivati... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ma bit ce ti jos ljepse i draze saditi kad kucicu sredis...covjek ima i vise volje kad se napreduje ....samo naprijed drzimo ti fige da svi radovi sretno zavrse i da u konacnici budes zadovoljna!
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
cure drage hvala vam na posjeti i na podršci.vrt će vjerojatno biti dosta uništen.dosta sam presadila na drugo mjesto,ali vidjet ćemo.no postoje i dragi prijatelji pa će se vrt obnoviti |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Al će biti toplo ove zime. Sad ti je teško ali kad shvatiš kolika je ušteda na grijanju, bit ćeš vesela. A kad grane proljeće, kreće obnova uništenog vrta. To je tak, vrt uvijek strada kod građevinskih radova.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
uh radovi. i ja mrzim dok traju, ali zato će biti divno kad konačno sve bude gotovo. Cvijeće ti je i dalje lijepo, ali iako sam to već rekla- opet ću : mandevilla ti je više nego prekrasna !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Samo strpljenja, draga moja, otići će majstori pa ćeš opet doći na svoje.
Ona roza krizantemica ti je fantastična! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Ajama kod tebe sam dobrano morala unazad , za tvoje cvijeće sve pohvale imaš stvarno svega i sve ti je lijepo zdravo i bujno posebno ona dva cvijetića što se igraju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ha, ha, ha i kućica dobiva topli ogrtač pa će i biljčicam unutra biti toplije
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
da da bit će,ali kada.ja stalno nešta kupim,a majstor me tjera da mi nešto ne padne na glavu.bolje je kad ja kuham kavu.već će se sve počistiti
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno cvijeće, a bit će i kućica
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ajama prekrasno šteta za dipaleniju da ide na spremanje jer je predivna, da bar još potraju topli dani pa da pokaže još svoje raskoši
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 145> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |