Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 112> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fantastično !!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
PRIJE
![]() POSLIJE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ove cipelice sam kupila još ovog ljeta baš za ovu svrhu ali su došle na red tek danas.Šteta što je ovaj prednji svijetli dio tako širok.Prekrasna mi je ova salveta ali sam je izrezivala pola dana pa nisam stigla slikati po danu.Ovdje se vidi velika razlika između dnevne i noćne snimke.
|
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Daler-Rownwy je zakon... ![]() njega stalno koristim... on ti se inače sporije suši, obično ostavim 24 sata između dva sloja... cipele si fantastično napravila... ![]() nisam uspjela prepoznati, koja je to salveta? čime si ih patinirala? uvijek me oduševi kak ti dobro napraviš patiniranje... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Cipelice preslatke, neprepoznatljive u odnosu na to kakve su bile
![]() Ovaj lak što spominjete ti i Klara, Daler-Rownwy je specijalni za kožu ili....?? Ja sam na početku svog decoupage-a preuredila klompe. Tada još nisam imala nikakvog iskustva pa sam ih lakirala nekim od zamjenskih lakova i sada se nakon stalnog nošenja malo na mjestima raspucalo. Zato me zanima kakva su tvoja iskustva s ovakvim radovima, kako se ponaša nakon dužeg nošenja?
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Klara @ patina je mješavina akrilnih boja.Crna,smeđa i bijela.
Jani @ lak je običan.Namazaću ih malo Niveom. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
cipele su nevjerojatne ali drugo se nije ni moglo očekivat od tebe
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Ostala sam klari dužna odgovor.Koja je to salveta.Nadam se da se vidi.Kupila sam je ili u Perlici ili u P & Got.Podloga je svijetla,skoro bijela.Ruže,pupoljci i plavi cvjetići.Možda potočnice.Ima neke sitne cvjetne vjenčiće između koji su iskoristivi jedino za nakit ili pisanice.Salveta je mala i debela.Ako se ne izreže do kraja jako se vidi jer je debela i žutkasta.
|
|
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Svaka cast, uredno tako nebi ni najveci majstori cipela napravili, izgleda da je to sad trend, cvijetne čizmice sam neki dan u inostrtanstvu vidjela i pravo su skupe/eto sta znaci biti vrijedan isposoban , šik sa zadovoljstvom i za male pare/.Želim ti da ih dugo , dugo nosiš .
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
sve mi se sviđa, ali cipele su mi mrak
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Super postole
![]() |
|
![]() |
|
Dobro,nisu baš moj kroj ali su stvarno ugodne.Prošla sam bez ijednog žulja što je čudo za mene.Namjerno sam stavila samo jedan sloj laka da teže popuca i namazala sa Avene mlijekom za tijelo.
|
|
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Još jedna teta salveta čiji sam kutak pročitala od riječi do riječi
![]() Saznala toooonu korisnih informacija
![]() O makeoverima opće ne želim pričati jer su savršeni :)
Mah,, svi radovi su savršeni
![]() |
|
![]() |
|
Hvala leptirek (imaš super nick).Svo znanje ovog svijeta primam i rado dijelim.Samo pitaj.Ako ne znam ja znaće Google
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
joj,kiki,natjerala si me za pregledam plakar sa obucom.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Super makeover
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Nikad ni jednu vješalicu nisam radila 7 dana.Tko kaže da se u mirovini ima vremena?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Vjesalica je dívna!
Ni ja nikada nisam vjerovala da se u mirovini ne stize ... |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Baš mi izgleda onak starinski, jako lijepo.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
7 danaa....ali je preslatka....
takvu bi sama poželjela imati u ormaru ![]() < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |