Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 178179180181182 222>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 00:12
Da ostavim trag.. lijepa orhideja od kćeriThumbs%20Up Tebi smile78

A ti meni reci koja ti je ovo ruža?

Rijeka

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 18:49
Samo da ti javim da sam prošetala i uživala u tvom lijepom cvijeću.
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 18:55
i ja..opet
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 19:03
Hvala vam svima na šetnji po mom vrtu koji polako ali sigurno tone u zimski san.Jedino se još ruže lijepo drže nije ih još jako mraz dohvatio i još uvijek čekam vrijeme da ih porežem.

MiraK,to je Monica,čajevka,vrlo je zahvalna jer stalno ima puno cvjetova,nju najčešće berem za vazu.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 19:32
ja dosla da vidim jesil obrezela ruze kad one jos predivne...a tek kaktus
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 19:45
Kamenjar,nisam još,nije bilo još jakog mraza i one još uvijek lijepo cvatu,ima vremena!
Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 19:48
Ruže su ti predivne ,a tek kćerina orhideja
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 21:29
Prošetala i uživala!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 21:47
predivne ruže,a ova nova je smile227i ja jedva čekam da ti procvjeta

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 22:06
Evo i mene ponovo
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 22:25
Došla sam malo u posjetu da samo provjerim da slučajno kod tebe nije poplava...Vidim da je sve ok i da s tim nemaš problema, što mi je posebno drago...Ruže su prekrasne, Monika je prekrasna, a i ona šatirana je posebna...
Drago mi je da sam dobro upamtila situaciju u tvom ružičnjaku..
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 22:25
Došla sam malo u posjetu da samo provjerim da slučajno kod tebe nije poplava...Vidim da je sve ok i da s tim nemaš problema, što mi je posebno drago...Ruže su prekrasne, Monika je prekrasna, a i ona šatirana je posebna...
Drago mi je da sam dobro upamtila situaciju u tvom ružičnjaku..
sutra je novi dan
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 22:39
Monikica ti je baš lijepa po fotki bi rekla da imam nešto slično ali nisam sigurna,a ako vrijeme bude još ovako toplo još ćeš se ti nabrati ruža za u vazu
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2012 u 21:56
Hvala svima koji šetate mojim vrtom u ove jesenske dane,nema više puno cvijeća,ali ruže još uvijek cvatu i meni ih je žao rezati

i nešto iz teglica

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2012 u 22:15
Kod tebe je još sve u cvijećuClap
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2012 u 12:45
Kak to lijepo i milo kaže mali kaktus:....nema više vani puno cvijeća, samo ruže cvati, pa lavanda, pa klematisi pa lantana !!  A o onome unutra ni da ne pričam !!  A vjerojatno te  još razveseli koji cvijet kaktusa !!smile78
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2012 u 14:00
Malo cvijeta toga još. A što je onda puno????? jer ovo je za ovo doba godine ne puno nego kao da smo u proljećusmile92
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2012 u 20:20
Još puno cvijetnog carstva ima kod tebe,prelijepo.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2012 u 20:26
šta je ovo na zadnjoj slici
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2012 u 21:24
11111,to je slonovo uho ili haemanthus albiflosTongue

Arim,Aralija,svaki dan je sve manje cvjeteka,ipak smo već duboko u jeseni.Tongue

Free,a gdje da sad nađem rascvjetali kaktus?Tongue

Bebolina,Hug

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 178179180181182 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.