Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 58> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
a jesi me nasmijala s triježnjenjem šalice... ![]() zakaj ju jednostavno ne pereš na ruke? ![]() probaj s art potchom za porculan, ali peci na nešto nižoj temperaturi... one sfušane sam tri put za redom prala u perilici i ko za peh im niš' nije... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Ma hvala vam cure. Ja nikako da se sastanem s vremenom. Čak sam i napravila nešto novih radova ali ih ne uspjevam poslikati na dnevnom svjetlu (radovi su na staklu pa ih ne mogu slikati s blicem). Ujutro kad idem na posao je još polumrak a kad se vratim, opet je mrak pa nikako da ulovim dnevno svetlo da se poigram fotografa.
Okić, moja šalica se napije vode iz perilice i pobijeli. Poslije kad se otrijezni tj. osuši, opet je ona stara. Pokušat ću je još koji put polakirati.
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Haj Mima! I kako se dalje drže tvoje šalice? Bila bi šteta da se ogule
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Mi te pohvalile, a tebe nema pa nema (morat ćemo s pokudama )
![]() ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
sat, kutija, salica sve prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
potpisujem Gogs od riječi do riječi... ![]() ne vidim ja tu nikakvu stagnaciju, dapače... ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Mima, ova zadnja kutija je definitivno moj favorit..krasna je!!
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Tea - svi smo nestrpljivi, ali zato koristimo fen, najobičniji da ubrzamo sušenje:)))
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Hvala Mima na odgovoru. Pitam to jer sam pokušala bojati neke staklenke..ali moja greška..nisam čekala da se prvi sloj boje osuši......pa kad sam krenula sa drugim nanosom boje sve se počelo razvlačiti ko žvakača..haha..
Ovo sa drvofiksom bi mogla isto probati, hvala Sarita za ideju ![]() < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Mima,propustila sam tvoje zadnje radove pa ih tek danas pogledah,odusevljena sam...ja pramjer radim sama,(na 100 gr drvofiksa dodam 2 jusne zlice vode i jednu zlicu fasadne ili betonske boje)ta smjesa mi dugo traje ,jako je izdasna,obavezno je stavljam na staklo pa onda bojim a povrsina mi bude lijepo glatka.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure. Evo da pijavim kako je prošlo pranje... Nije se ništa ogulilo ali je šalica malo podbuhla i pobijelila (drvofiks se napio vode), sada joj se vraća boja kako se suši. Probat ću je sada premazati s lakom za keramiku i zapeći pa možda spriječim prodiranje vode u drvofiks.
Tea-luna, staklenke ne mažem s ničim prije bojanja, na staklo se dobro nanosi boja. Primeri su potrebni za predmete od glatke plastike.
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Šalica je prelijepa...i ja držim fige da ovaj puta uspije pa da si zapišemo ''recepept'' za sigurno pranje u perililci...
Može mali savjet jer sam totalni početnik : one staklenke za šećer i sol, dal treba prije bojanja s nečim premazati, primer (koji je dosta skup), ili nešto drugo, da boja bolje primi? < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Šalica je preslatka, držim fige da se ovaj put ne zguli i da možeš uživati pijući kavicu iz nje
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
KreativaSilvija ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6 |
Šalica je odlična!
Nisam pročitala sve postove pa ne znam kakvih si problema imala prije sa decoupage-om na keramici.Ja sam ga radila sa termolakom i sve podijelila dragim ljudima pa nemam povratne informacije da li predmete peru u perilici ali nitko se nije žalio da se sličica ogulila.A možda je u pitanju ono:poklonjenom konju se ne gleda u zube pa i ako su se ogulile neće nitko da mi kaže. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |