Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 58> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno i stručno.Ovu salvetu klinci obožavaju.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ženskice moje drage.....evo gledam sve ovo i gledam i ne mogu se nadiviti toj lipoti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ima li negdi stranica za mene di mogu naučiti sve od početka do kraja....stranica za TEŠKE POČETNIKE ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Baš slatko..veselo...
gledala sam tu salvetu ali nisam imala pojma na koji je način iskoristiti... ovo je odlično ![]() < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
jako ljepo
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Krasan poklon, motiv mi se jako svidja, jel to print ili decoupage papir.....
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno mima,bas prikladan poklon djeciju igraonicu.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Evo mene natrag. Hvala vam na pohvalama.
Crvena Dalija, vjerovatno sam zakasnila s odgovorom ali već su ti drugi odgovorili, znači na Stamperijin 2k ide lak koji nije na vodenoj bazi, iako može u nedostatku drugog laka i ovaj proći ali se mora jako brzo nanijeti i ne smije se jako pritiskati kistom inače se 2k rastopi i razmrlja.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Bilo koji lak koji nije na vodenoj osnovi. Može i u spreju sintetički.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Svim vrijednim rukicama,ja se divim! ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Da ti još malo uzurpiram galeriju pa šta da stavim onda na 2k za staklo?? trebam hitan odgovor
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Tanjuri odlični Mima. Meni najljepši sa maslinama. Jako volim u pozadini samo rižin papir- daje mi prozračnost i elegantnost. |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Meni se sviđa ovaj na maslinu makar bi ja još dodala sloj rižinog papira,bijelog ili bež.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ispričavam se na uzurpiranju, ni slučajno vodeni lak na 2K za staklo, sve će ti istopiti.
Tanjuri su prekrasni, inače preferiram takve prozirne!! |
|
![]() |
|
Tanjuri su prekrasni,ja se nisam još upuštala u obrnuti dekupaž,ali kad vidim ovakve krasote dobijem volju probat ,zanima me dali imaš iskustva sa 2k za staklo ,toćnije dali na njega mogu stavit običan lak na vodenoj bazi tipa swingcolor?
|
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
sad dok vidim tvoje, dobijem odmah volju za raditi ih... ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
tanjuri super, super...
onaj sa maslinama mi je poseban..tako prozračan.. dal je podloga rižin papir ? < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Tanjuri su krasni ,ali i naćin fotogrfisanja je dobar ,kod mene uvijek neki sjaj iako u prirodi nema toga ,vi svi na ovom forumu osim dobrog dequpaža radite i dobre fotografije.
|
|
![]() |
|
KreativaSilvija ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6 |
Lajkam svaki od ovih tanjurića!!
|
|
![]() |
|
Klara, ma perem ja onu šalicu ručno. Samo sam htjela naći način na koji bi to išlo i u perilici kako bih mogla i drugima koja poklonim nešto reći da mogu prati u perilici.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |